Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 719 Çözümler 5 23 Mart 2021 #21 Fatihh_ dedi: Elektriksel derken? Ayrıca orada gözüktükten sonra, link paylaşıldıktan sonra almak için 40 saniyen falan var. Amazon sıkıntı çıkarmaz bence. Genişletmek için tıkla... Ülkelerde ki voltaj farkları (konuya tam hakim değilim)
Fatihh_ dedi: Elektriksel derken? Ayrıca orada gözüktükten sonra, link paylaşıldıktan sonra almak için 40 saniyen falan var. Amazon sıkıntı çıkarmaz bence. Genişletmek için tıkla... Ülkelerde ki voltaj farkları (konuya tam hakim değilim)
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2021 #22 radi0head dedi: Tabii ki uçurum var, biraz daha bekleyip RTX 3000 serisi bir kart almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Uçurum değil aslında. Bence şuanki fiyatlara bakılırsa 2080Tİ 11gb Gaming X Trio > RTX3070. Vram'den de kazanıyor biraz.
radi0head dedi: Tabii ki uçurum var, biraz daha bekleyip RTX 3000 serisi bir kart almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Uçurum değil aslında. Bence şuanki fiyatlara bakılırsa 2080Tİ 11gb Gaming X Trio > RTX3070. Vram'den de kazanıyor biraz.
radi0head Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 5 Yer Void Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2021 #23 Fatihh_ dedi: Uçurum değil aslında. Bence şu anki fiyatlara bakılırsa 2080 Ti 11GB Gaming X Trio > RTX3070. VRAM'den de kazanıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam GTX serisini söylemiş arkadaş ona istinaden söyledim.
Fatihh_ dedi: Uçurum değil aslında. Bence şu anki fiyatlara bakılırsa 2080 Ti 11GB Gaming X Trio > RTX3070. VRAM'den de kazanıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam GTX serisini söylemiş arkadaş ona istinaden söyledim.
Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 719 Çözümler 5 23 Mart 2021 #24 radi0head dedi: Yok hocam GTX serisini söylemiş arkadaş ona istinaden söyledim. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda RTX teknolojisinden ibaret değil o zaman, aralarında ciddi performans var teşekkürler
radi0head dedi: Yok hocam GTX serisini söylemiş arkadaş ona istinaden söyledim. Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda RTX teknolojisinden ibaret değil o zaman, aralarında ciddi performans var teşekkürler