NVIDIA ShadowPlay alternatifi kayıt programı önerisi

terileptil

Kilopat
Yer
Ankara
Merhaba. Uzun zamandır Geforce Experience'ın oyun içi kayıt alma özelliğini kullanıyorum. Yazılımın en sevdiğim özelliği son "..." dakikayı kaydedebilmeniz. Yani anında yeniden oynatma denen özellik. Oyunlarda spontane gelişen olayları kaydedebilmek çok iyi oluyor. Bu yazılım sayesinde yakaladığım çok güzel oyun anları var.

ShadowPlay dışında bugüne kadar denediğim kayıt alma programlarının hepsi oyunda ciddi performans kaybı yaşatıyordu. ShadowPlay'de neredeyse hiç FPS kaybı yaşanmıyor. Yaşanıyorsa bile en fazla 2-3 FPS oluyor.

Benim sorum ise, NVIDIA ShadowPlay yerine kullanılabilecek başka alternatif kayıt programları var mıdır? Özellikle anında yeniden oynatma seçeneği bulunan ve performansa ciddi etkisi olmayan.

Uzun süreli kullanıp deneyimlemedim ama Windows'un kendi özelliğini deneyebilirsiniz.

Uzun süreli kullanıp deneyimlemedim ama Windows'un kendi özelliğini deneyebilirsiniz.

Bir dönem bunu da kullanmıştım fakat mikrofon sesimi kaydetmiyordu ve ayarlarını da bir türlü halledemediğim için kullanmayı bıraktım. İyi bir alternatif yine de ShadowPlay için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı