NVIDIA Shield Tablet Alma Rehberi

Null123

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, nVidia shield tablet ve portable henüz ülkemizde satılmadığı için bir çok kişi alamıyor.
Türkiye'ye gelme ihtimali %10 gibi az bir değer taşıyor. Bu neden ile bunu nereden alacagınızı anlatacağım.

İlk olarak shield.nvidia.com yani nVidia'nın kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz. Önericegim yer amazon.com'dur. Zaten tablet Android oldugu için tabletin dilini Türkçe'ye çevirmek kolay, ayrıca Android 5.0 Lollipop sürümü de artık mevcut. Pek emin değilim fakat Türkiye'ye sipariş verirseniz muhtemelen Türkiye'de ki prizlere uyacak adaptör gelir. Yani Türkiye de çıkmasını hiç beklemeyin çıkması çok zor. nVidia'nın ekran kartları hariç Türkiye de satışa çıkan pek ürünü yok, ayrıca ufak bir sorum olacak.

Nvidia Shield Portable de Tegra 4 vardı. Nvidia Shield Tablet'te Tegra K1 var. Sorum ise hangisi nVidia'nın en güçlü mobil işlemcisi oldugu?

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Amazon da garanti veriyorlar mı bilmiyorum, fakat sanırım vermiyorlar. İnternetten bir şey almak bir yandan riskli. Garanti olmayınca makine bozuk gelince hiç karışmıyorlar. Kendin ödeyip yaptırmak zorunda kalıyorsun, haklı mıyım?

Tegra k1 gerçekten güçlü testlerde uçuk puanlar alıyor.
Tegra 4 mü daha iyi Tegra K1 mi? Hangisi daha yeni?

Nvidia Shield tableti Amerika dışında pek bir yerde satmıyor dolayısıyla garanti söz konusu değil.

Tegra K1 daha yeni ve güçlü.

Ya nVidia'nın Türkiye de sattıgı tek şey ekran kartı oluyor maalesef. Diğer ürünlerini Türkiye de satmayı düşünmüyorlar, bu neden ile nVidia Shield serisini ya Amerika'ya gidip almak, ki onun için kimsenin gidecegini sanmam ya da Amerika'da ki amca oğlundan alması için istemek veya intenetten sipariş etmek. Fakat benim anlamadıgım konu kendim Amerika'dan alırsam garantili olacak mı?

Ya nVidia'nın Türkiye de sattıgı tek şey ekran kartı oluyor maalesef. Diğer ürünlerini Türkiye ve satmayı düşünmüyorlar, bu neden ile nVidia Shield serisini ya Amerika'ya gidip almak, ki onun için kimsenin gidecegini sanmam ya da Amerika'da ki amca oğlundan alması için istemek veya intenetten sipariş etmek. Fakat benim anlamadıgım konu kendim Amerika'dan alırsam garantili olacak mı?
Eğer nvdia mağazasından alırsanız garanti belgesi kaşelenmiş ne imzalanmış bir şekilde verileceği için tabikide garantili olur ama herhangi bir arızada tekrar aldığınız yere götürmek zorundasınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı