evet denedim![]()
GeForce RTX 4070 Ti Game Ready Driver Released
Prepare your system for the just-released GeForce RTX 4070 Ti, and get Game Ready for the latest NVIDIA DLSS 3 titles.www.nvidia.com
Buradaki sürücüyü denediniz mi
Hocam DP kablosunu ekran kartına, HDMI kablosunu anakarta taktım. Fakat DP kablosuna geçiş yapılmıyor ve sadece o takıldığında monitör açılmıyor.Görüntü kablosunu ekran kartına bağladınız değil mi?
Evet denedim.
Hocam DP kablosunu ekran kartına, HDMI kablosunu anakarta taktım. Fakat DP kablosuna geçiş yapılmıyor ve sadece o takıldığında monitör açılmıyor.
Hocam o şekilde monitör açılmıyor.Yanlış yapmışsın. Bir tane HDMI veya DP kablosunun bir ucunu ekran kartına diğer ucunu monitöre bağlayacaksın ki görüntüyü 4070'den al. 4070'den görüntü almadan güncelleyemezsin.
Hocam o şekilde monitör açılmıyor.
Dediğim şekilde yapmazsan ne 4070 performansı alırsın ne de ekran kartını güncelleyebilirsin. Kabloyu değiştir.
Dediğim şekilde yapmazsan ne 4070 performansı alırsın ne de ekran kartını güncelleyebilirsin. Kabloyu değiştir.
Tamamdır hocam teşekkürler.
Açılış ekranı geliyor ama no sinyal veriyor ve masaüstünü açmıyor bu normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.