Çözüldü NVIDIA smooth Motion nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaTzgr

Hectopat
Arkadaşlar bugün görmüş olduğum YouTube videosunda PC hocası NVIDIA'nın 590.26 versionunu indirmiş smooth Motion özelliğini kullanıyordu. Bu driveri araştırdım fakat hiçbir yerde bulamadım. Nasıl kurabiliriz acaba?

Çözüm
Hocam indirdim inspectoru fakat nasıl olacak yardımcı olabilir misin?
Smooth Motion yok ınspector'de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda kurulumu var fakat şu an betada ve çoğu oyunda kötü çalışıyor. Oyundan oyuna göre performans değişiyor. Videoyu izleyerek kurulum yapabilirsin.

Videoyu izlemek istemeyenler için.

Bu kısımdan login kısmına tıklayıp NVIDIA ınspector hesabı açtıktan sonra aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.

Yumuşak hareket olması lazım. Eklemedende geçmeyeyim Afterburner gibi programlar FPS'i aynı gösterir Lossless Scaling gibi alt r ile NVIDIA'nın performans gösterme panelini açıp bakmanız lazım eğer FPS görmek isterseniz.
hocam ilginç şekilde steamden actım ve fps gercekten yükseldi dy2 de 55-60 fps alırken rtx full dlss ve fg kpalı 100-110 fps ye cıktım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı