NVIDIA son sürücüde sistem bozuluyor

Makaleler
3
NVIDIA RTX 4080 kullanıyorum, son sürücüsünü (546.17) resmi sitesinden indirip kurunca PC anormalleşiyor, mouse laglar girip duruyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı, neden oluyor mu acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
NVIDIA RTX 4080 kullanıyorum, son sürücüsünü resmi sitesinden indirip kurunca PC anormalleşiyor, mouse laglar girip duruyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı, neden oluyor mu acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hotfix gelir eğer yeni driversa. Eskisini kurun.

NVIDIA RTX 4080 kullanıyorum, son sürücüsünü resmi sitesinden indirip kurunca PC anormalleşiyor, mouse laglar girip duruyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı, neden oluyor mu acaba?

Bende 4080 kullanıyorum son güncellemeden sonra ekranda zaman zaman çeşitli anomaliler ve parazitler meydana geliyor çok nadir olaraktan ama oluyor. Monitör ile alakalı zannetmiştim başlarda ama sanırım sürücü ile alakalı bir sorun var...

Geforce Experience üzerinden rapor gönderdim sorun yaşayan arkadaşlar da gönderirse daha hızlı bir update gelebilir...

Son düzenleme:
Başlarda virüs yedim sandıydım,çünkü virüs gibi tepki veriyor. Formatladım, ekran kartı sürücüsünü kurunca tekrarlayınca ondan kaynaklandığını anladım.

Normalde çok daha eski sürücü kullanıyorum bazı programlardan dolayı. Bir önceki sürücüyü deneyim bakalım yapacak mı gene.

546.01 sürücüsünde de var aynı durum.

Aynı şekilde kullanmaya devam edince, siyah ekrana atıyor.

Son düzenleme:
Başlarda virüs yedim sandıydım,çünkü virüs gibi tepki veriyor. Formatladım, ekran kartı sürücüsünü kurunca tekrarlayınca ondan kaynaklandığını anladım.

Normalde çok daha eski sürücü kullanıyorum bazı programlardan dolayı. Bir önceki sürücüyü deneyim bakalım yapacak mı gene.

546.01 sürücüsünde de var aynı durum.

Aynı şekilde kullanmaya devam edince, siyah ekrana atıyor.
Eğer sadece son sürücüde geliyorsa bi hotfix gelir hocam ona. Bakalım görürsünüz artık.

537,58 nolu sürücü sonrasında çıkan 4 sürücüde de sıkıntı çıkarıyor, lakin 537.58'de sorun yok. Bu nasıl iştir anlamadım valla.🤨
O sürümlerde bir uyumsuzluk var sanırım, ya da Sürücüyü kaldırdıktan sonra temiz bir kurulum yapmayı deneyin.

Her defasında DDU ile güvenli modda temizliyorum, dosya kalıntısından kaynaklı bir sorun olmaması lazım aslında. Bende anlamadım niye böyle oldu falan, normalde 531.79 kullanıyordum, üstü bazı uygulamamda sıkıntı veriyor diye. Bugün güncel bari kurayım dedim böyle sorunla karşılaştım.

3D ayarları yönetilmesi, sekmesinde yapacağım en ufak bir değişiklik sonrasında bu şekilde anormalleşme yapıyor. 531 nolu sürücüde istediğim gibi karıştırabiliyordum, sorun olmuyordu hani.

Ekran kartında sorun olup olmadığını nasıl anlarım peki?

Son düzenleme:
Bende ki durumda böyle

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı