fiendhunter
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- MMORPG farmcısı
İyi günler. NVIDIA Experience yazılımı içindeki Shadow Play veya diğer adıyla anında yeniden oynatma özelliğini kullanmak için atadığım tuşu yani parantez içindeki { " } artık kullanamıyorum. Sadece klavyedeki tuş değil, yazılımsal olarak da (örneğin bir macro yazılımı ile de..) kullanamıyorum. Sadece kopyala yapıştır yaparak " işareti kullanabiliyorum.
Sorunu çözmek için ilk olarak ve sırasıyla;
- Shadow Play içindeki atanmış olan bu tırnak işaretini değiştirdim. Olmadı.
- Bilgisayara reset attım. Olmadı.
- SFC /scannow yaptım. Olmadı.
- Klavyenin bağlı olduğu USB portunu değiştirdim. Olmadı.
- Klavyenin sürücülerini kaldırıp, bilgisayara reset attım. Olmadı.
- MSConfig üzerinden, normal başlangıç ve seçmeli başlangıç seçeneklerini seçip reset attım. Olmadı.
- Hizmetler üzerinden, insan arabirim cihazları hizmetini manualden otomatiğe çevirdim. Olmadı.
Yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.
Meğerse o tuşu ben bayağı sık kullanıyormuşum. Acayip dert oldu.
Tamam, çözdüm. Öncelikle aygıt yöneticisinden tüm klavye sürücülerini kaldırdım. Klavyemi söktüm. Söktüğüm porta başka bir marka klavye bağladım. Bilgisayara reset attım. O klavyede " ve é tuşlarının çalıştığını gördüm. O klavyeyi söktüm ve kendi klavyemi aynı porta tekrar bağladım. Bu şekilde sorun çözülmüş oldu.
Sorunu çözmek için ilk olarak ve sırasıyla;
- Shadow Play içindeki atanmış olan bu tırnak işaretini değiştirdim. Olmadı.
- Bilgisayara reset attım. Olmadı.
- SFC /scannow yaptım. Olmadı.
- Klavyenin bağlı olduğu USB portunu değiştirdim. Olmadı.
- Klavyenin sürücülerini kaldırıp, bilgisayara reset attım. Olmadı.
- MSConfig üzerinden, normal başlangıç ve seçmeli başlangıç seçeneklerini seçip reset attım. Olmadı.
- Hizmetler üzerinden, insan arabirim cihazları hizmetini manualden otomatiğe çevirdim. Olmadı.
Yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.
Meğerse o tuşu ben bayağı sık kullanıyormuşum. Acayip dert oldu.
Tamam, çözdüm. Öncelikle aygıt yöneticisinden tüm klavye sürücülerini kaldırdım. Klavyemi söktüm. Söktüğüm porta başka bir marka klavye bağladım. Bilgisayara reset attım. O klavyede " ve é tuşlarının çalıştığını gördüm. O klavyeyi söktüm ve kendi klavyemi aynı porta tekrar bağladım. Bu şekilde sorun çözülmüş oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: