Çözüldü NVIDIA sürücü güncellemesinden sonra " tuşu çalışmaz oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fiendhunter

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
MMORPG farmcısı
İyi günler. NVIDIA Experience yazılımı içindeki Shadow Play veya diğer adıyla anında yeniden oynatma özelliğini kullanmak için atadığım tuşu yani parantez içindeki { " } artık kullanamıyorum. Sadece klavyedeki tuş değil, yazılımsal olarak da (örneğin bir macro yazılımı ile de..) kullanamıyorum. Sadece kopyala yapıştır yaparak " işareti kullanabiliyorum.
Sorunu çözmek için ilk olarak ve sırasıyla;
- Shadow Play içindeki atanmış olan bu tırnak işaretini değiştirdim. Olmadı.
- Bilgisayara reset attım. Olmadı.
- SFC /scannow yaptım. Olmadı.
- Klavyenin bağlı olduğu USB portunu değiştirdim. Olmadı.
- Klavyenin sürücülerini kaldırıp, bilgisayara reset attım. Olmadı.
- MSConfig üzerinden, normal başlangıç ve seçmeli başlangıç seçeneklerini seçip reset attım. Olmadı.
- Hizmetler üzerinden, insan arabirim cihazları hizmetini manualden otomatiğe çevirdim. Olmadı.

Yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum. :)
Meğerse o tuşu ben bayağı sık kullanıyormuşum. Acayip dert oldu. :)

Tamam, çözdüm. Öncelikle aygıt yöneticisinden tüm klavye sürücülerini kaldırdım. Klavyemi söktüm. Söktüğüm porta başka bir marka klavye bağladım. Bilgisayara reset attım. O klavyede " ve é tuşlarının çalıştığını gördüm. O klavyeyi söktüm ve kendi klavyemi aynı porta tekrar bağladım. Bu şekilde sorun çözülmüş oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı