NVIDIA sürücü güncellerken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Kakooo

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/n7dr9o9k7wgixci/060124-13531-01.dmp/file
RAM
8
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5 11400H
Yaklaşık beş aydır yaşadığım sorundaki dosyaları buldum. Minidump altta var fakat ben blue screen view adlı uygulamadan bulduklarımı paylaşacağım. Bulunan dosyalar FLTMGR.SYS ve ntoskrnl.exe. İnternetten baktığımda bellek RAM işlemci ekran kartı ve benzeri tarama ve BIOS güncellemesiyle bu ikisinin çözülebileceğini gördüm. Fakat yapmadan danışmak istedim.

nvpcf.sys hata kodu var NVIDIA sürücüsüne ait bir modül. Ondan dolayı kaldırıp kurmanı öneriyorum. Intel asistant ile eksik driverlarını güncelle.

nvpcf.sys hata kodu var NVIDIA sürücüsüne ait bir modül. Ondan dolayı kaldırıp kurmanı öneriyorum. Intel asistant ile eksik driverlarını güncelle.

Tamamdır. Silip yüklenince sorun kalkacak mı? Bu arada güvenli modda değilken mi indireyim?

Tamamdır. Silip yüklenince sorun kalkacak mı? Bu arada güvenli modda değilken mi indireyim?

Mavi ekran konularında kesin çözülecek diye bir kaide yoktur, sıkıntılı yerleri söylersin kullanıcı uygular sorun devam ederse tekrardan çözüm üretilir.

Dediğiniz şekilde yapın, çözülmezse yine inceleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…