NVIDIA sürücü hatası

Osman Kankal

Centipat
445.75 sürücüsünü yüklediğimden beri ekranda hep karmaşa renkler oluyordu çekmeyen televizyon gibi aşağıda hatayı gösteriyorum
Ayrıca yazılı olarak da hataları buraya yazmak istiyorum.
1- NVIDIA Denetim Masası yok.
2- Aygıt yöneticisinde NVIDIA için ünlem var.
3- Sürücüyü yüklememe rağmen "NVIDIA Experience" içerisinde sürücüyü hala güncellemediğimi söylüyor.
4- Sürücü daha önce yüklenmişti zaten 23 Mart günü gelmişti geldiğinden beri takılmalar oluyordu ekranda.
5- Eski sürücüleri yüklemeye çalışıyorum onlarda yüklenmiyor forum içerisinde "DDU" kurup denedim yine olmadı.
6- Bir kere düzelttim ama tekrar bozuldu.
7- Kurulum yaparken Grafik sürücüsünü yüklemeye zorla bildirimi geliyor.

Şu an hala aynı bilgisayardan yazıyorum aşağıya anlık aldığım SS'leri yükleyip bırakıcam yabancılar NVIDIA forumunda da bu sorundan şikayetçi olmuşlar. İngilizcem çok iyi değil tam ne anlattıklarını anlamadım ama oranın linkini yetkililer izin verirse atabilirim.

[url=https://hizliresim.com/SW4koh]

[/URL]

Evet, sonuçları bekliyorum.

Denedim ancak yine o dediğiniz hata peşimizi bırakmıyor. Harici ekran kartı yok. DDU ile komple sildim sürücüleri. Şimdilik "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" ile devam. Ucuza bir ekran kartı bulursam artık değiştiririm kartı. Teşekkürler herkese.

Acaba benim dediğim yöntemi denediniz mi?

Acaba benim dediğim yöntemi denediniz mi?

Yeni SSD aldığımda disk kopyalama yapmıştım. Diskler çorba olmuştu 2 SSD birbirine karışmıştı haliyle.
Onları düzeltmeye çalışırken de Recovery kısmını çorba etmiştim Haliyle bilgisayara format atamıyorum. Güvenli mod ile silip tekrar kurduğumda da aynı sorun olmuştu. Tek anlamadığım nokta bu kart bozulduysa eğer ben nasıl hala ekrana erişebiliyorum. Dediğinizi yapıcam ama önce yedek alıp USB belleğe windows atmam lazım.
419 Olan sürücüyü kurdum bilgisayara bu sefer sürücü kuruldu ve herhangi bir zorlama olmadı ama kod 43 hala geçerli şimdi 445.75'i kurmayı deneyeceğim aynı şekilde. 419 sürücüsünü klasöre ayırıp Asus'un inf dosyasını seçerek kurdum.

Son düzenleme:
Hata 445.75 sürücünde. Aynı hata ile bende karşılaştım. Monster Teknik servisin söyledikleri yaptım. Bir önceki sürücüye geri dönüş yaptım. Aynı hata ile bir kez daha karşı karşıya gelmedim.
Yukarıda yer alan sitede de her şey açık bir şekilde belirtilmiş. Bu sürücüde olanlar ingilizce olarak da anlatılmıştır. Umarım link yasağı yoktur. Link sadece konu ile ilgili paylaşım olduğundan ötürü atılmıştır.

Bir önceki sürücüye dönüş yaparım ve sonuçları buraya yazarım ancak ne yaparsam yapayım sorun şu ana kadar 1 kere anlık düzelmişti.

+1: DDU ile temizleme yaptığımda (Güvenli Mod) bilgisayar yeniden başlatıldığında otomatik olarak kurulum yapıyor bunu nasıl engellerim.

3 galiba, ekran kartınız arızalanmış olabilir.

Bu sıkıntının aynısını bende yaşamaktayım, GTX 770 kullanıcısıyım. Nvidia'nın forumlarında okuduğum kadarıyla sadece bizim gibi eski nesil ekran kartları değil yeni nesil 3000 serisi 2000 serisi kullanıcıları da bu durumdan muzdarip. Senin yapmış olduğun tüm çözümleri bende yaptım, hatta Bios güncellemesi bile yaptım. Maalesef sorunun Windows ile anlaşmayı beceremeyen Nvidia sürücülerinde. Beklemekten ve buna bir çözüm üretmelerini dilemekten başka bir çaremiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…