NVIDIA sürücü indirme hızı çok düşük

RainbowwOnSky

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba. Ekran kartı sürücümü güncellemek için NVIDIA'nın sitesinden sürücü indiriyorum ancak indirme hızı çok düşük. Saniyede 200 kb/sn gibi değerler alıyorum. Ancak Steam üzerinden oyun indirirken 1,7 mb/sn gibi değerleri (almam gereken değerler) alıyorum. Bu NVIDIA'nın sitesiyle mi alakalıdır yoksa benim yapabileceğim bir şey var mı? Teşekkürler.

Siteden kaynaklı bir sorun. Bazen VPN ile Avrupa sunucularından birine bağlanıp indirmeyi denemek indirme hızını arttırabiliyor. İmkanınız varsa deneyebilirsiniz.

Merhaba. Ekran kartı sürücümü güncellemek için NVIDIA'nın sitesinden sürücü indiriyorum ancak indirme hızı çok düşük. Saniyede 200 kb/sn gibi değerler alıyorum. Ancak Steam üzerinden oyun indirirken 1,7 mb/sn gibi değerleri (almam gereken değerler) alıyorum. Bu NVIDIA'nın sitesiyle mi alakalıdır yoksa benim yapabileceğim bir şey var mı? Teşekkürler.

Muhtemelen sitesiyle alakalıdır.

Tamamen NVIDIA ile alakalı bir durum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum duraklatıp tekrar başlattım biraz hızlandı sonra birkaç kez daha yapınca normale döndü.

1732503453007.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı