K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 112 30 Eylül 2019 #1 Hiç bilmediğim bir sorun ile karşı karşıyayım. Yeni PC aldım ve driver kurmaya çalışırken NVIDIA kayboldu. Sağ tıkta denetim masası yok. Hiçbi yerde yok nereden nasıl kurayacağım? Yanlışlıkla sildim mi onu da bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2019
Hiç bilmediğim bir sorun ile karşı karşıyayım. Yeni PC aldım ve driver kurmaya çalışırken NVIDIA kayboldu. Sağ tıkta denetim masası yok. Hiçbi yerde yok nereden nasıl kurayacağım? Yanlışlıkla sildim mi onu da bilmiyorum.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.633 Makaleler 98 Çözümler 213 30 Eylül 2019 #2 Ekran kartı modeliniz nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma - Technopat Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Son düzenleme: 30 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Ekran kartı modeliniz nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma - Technopat Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 112 30 Eylül 2019 #3 261538 dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma - Technopat Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... GTX 1660 Ti 6 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
261538 dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma - Technopat Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... GTX 1660 Ti 6 GB.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.633 Makaleler 98 Çözümler 213 30 Eylül 2019 #4 Denetim Masası'na göz atın, eğer kurulu gözükmüyor ise buradan kurun. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Windows 10 64-bit için, farklı bir sistem için kullanıyorsanız, adres üzerinden değiştirebilirsiniz. Kurulu gözüküyor ise DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal ile kaldırın ve tekrardan kurulum yapın. Artı 0 Eksi
Denetim Masası'na göz atın, eğer kurulu gözükmüyor ise buradan kurun. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Windows 10 64-bit için, farklı bir sistem için kullanıyorsanız, adres üzerinden değiştirebilirsiniz. Kurulu gözüküyor ise DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal ile kaldırın ve tekrardan kurulum yapın.
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 112 30 Eylül 2019 #5 261538 dedi: Denetim Masası'na göz atın, eğer kurulu gözükmüyor ise buradan kurun. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Windows 10 64-bit için, farklı bir sistem için kullanıyorsanız, adres üzerinden değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 443342 Kurulu gözüküyor ise DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal ile kaldırın ve tekrardan kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki nvidia şeyleri bende yok galiba sildim O linki mi yüklicem Artı 0 Eksi
261538 dedi: Denetim Masası'na göz atın, eğer kurulu gözükmüyor ise buradan kurun. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Windows 10 64-bit için, farklı bir sistem için kullanıyorsanız, adres üzerinden değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 443342 Kurulu gözüküyor ise DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal ile kaldırın ve tekrardan kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki nvidia şeyleri bende yok galiba sildim O linki mi yüklicem