Çözüldü Nvidia Sürücü yüklerken "Kurulum Programı başarısız" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deltasvr

Centipat
RAM
24GB
Ekran kartı
Geforce GTX 1650 (notebook)
İşlemci
İntel Core i5-9300H
Nvidia App ve direkt olarak Nvidia'nın sitesinden sürücünün setupunu indirmeme rağmen sürücü sürekli başarısız oluyor. Yeterli depolama alanımda var.

Hocam öyle bir yolu bulamadım Win 10 kullanıyorum.

Hocam öyle bir yolu bulamadım Windows 10 kullanıyorum.

Olabilecek bütün çözümleri denedik. Son çare format atmak kaldı. Büyük ihtimalle de temiz format attıktan sonra sorun çözülecek. Temiz format atmayı deneyebilirsiniz.

Olabilecek bütün çözümleri denedik. Son çare format atmak kaldı. Büyük ihtimalle de temiz format attıktan sonra sorun çözülecek. Temiz format atmayı deneyebilirsiniz.
kötü oldu

Windows 11'e yükseltip dosya kaybetmeden geçiş sağlasam düzelir mi?

Büyük ihtimalle çözülür ama temiz kurulum yaparak geçmenizi öneririm.

Çok fazla önemli dosya var onları yükleyebileceğim bir bulut sistemi yok sanırım. Aynı zamanda fiziksel bir hard diskim de bulunmuyor.

Büyük ihtimalle çözülür ama temiz kurulum yaparak geçmenizi öneririm.

Sorunumu çözdü hocam, eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…