NVIDIA'nın 436.02, 436.15, 436.30 sürücülerinden en iyisi hangisi?
Hangisi daha sorunsuz, daha yüksek FPS veriyor?
Hangisi daha sorunsuz, daha yüksek FPS veriyor?
Ben az önce 436.02 silip 436.30 yükledim (bilgisayarı yeniden başlatmadan) CS:GO'ya girdim ve eskisine göre düşük GPU kullanımı ve bununla beraber FPS droplar oluyordu.Her zaman en güncel sürüm en iyisidir. Bazı kullanıcılar ise en güncel sürümden 1 önceki sürümü tavsiye ediyorlar sebebi ise yeni sürümlerde daha fazla hatalar olması ama bana saçma geliyor son çıkan sürümde o hatalar kaldırılmıştır.
Yeniden başlatma ile olacağını düşünmüyorum. Arkada program falan açık kalmıştır belki.Ben az önce 436.02 silip 436.30 yükledim (bilgisayarı yeniden başlatmadan) CS:GO'ya girdim ve eskisine göre düşük GPU kullanımı ve bununla beraber FPS droplar oluyordu.
Acaba sebebi bilgisayarı yeniden başlatmamam olabilir mi?
Ne anlamda söylediniz? Yani en fazla 2-3 FPS mi düşürür?Aralarında en fazla 2-3 FPS fark var o yüzden en günceli daha iyi.
Yani aralarındaki fark değiştirmeye değmez.Ne anlamda söylediniz? Yani en fazla 2-3 FPS mi düşürür?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.