NVIDIA Sürücülerinden En İyisi Hangisi?

Her zaman en güncel sürüm en iyisidir. Bazı kullanıcılar ise en güncel sürümden 1 önceki sürümü tavsiye ediyorlar sebebi ise yeni sürümlerde daha fazla hatalar olması ama bana saçma geliyor son çıkan sürümde o hatalar kaldırılmıştır.
Ben az önce 436.02 silip 436.30 yükledim (bilgisayarı yeniden başlatmadan) CS:GO'ya girdim ve eskisine göre düşük GPU kullanımı ve bununla beraber FPS droplar oluyordu.
Acaba sebebi bilgisayarı yeniden başlatmamam olabilir mi?

Ben az önce 436.02 silip 436.30 yükledim (bilgisayarı yeniden başlatmadan) CS:GO'ya girdim ve eskisine göre düşük GPU kullanımı ve bununla beraber FPS droplar oluyordu.
Acaba sebebi bilgisayarı yeniden başlatmamam olabilir mi?
Yeniden başlatma ile olacağını düşünmüyorum. Arkada program falan açık kalmıştır belki.

Güncellemelerde hata olabilir, insan yapımı sonuçta. Sürücü güncellemesiyle performans düşmez. Düşerse eskisini kurup hataların çözüldüğü yeni sürücüyü bekle. Youtubede bir çok sürücü karşılaştırma videosu mevcut.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı