Ama kardeşim NVIDIA'da performans ayarları yaptım PC hızlı açılmaya başlıyordu ekran kartının driverlerini silip yeniden yükleyince büyük ihtimal o ayarlar gitti çünkü SSD de bir sıkıntı yok
SSD 512 GB HDD 1TB.
Yo şu an eskiye döndü ama hala PC yavaş açılıyor GPU 900 MHz RAM 2499 MHz oldu. Bir de ben PC'ye Afterburner'den overclocku +600'e çektim arkadaşlar ekran kartın yanar dediler ama PC hızlı açılıyordu.
Ayarları yaptım MHz yükseldi ama hala PC yavaş açılıyor ben Afterburner'den +600 overclock yaptım arkadaşlar ekran kartın yanar dediler sonra geri +0 yaptım ama PC hızliyiydi.
Yo şu an eskiye döndü ama hala PC yavaş açılıyor GPU 900 MHz RAM 2499 MHz oldu. Bir de ben PC'ye Afterburner'den overclocku +600'e çektim arkadaşlar ekran kartın yanar dediler ama PC hızlı açılıyordu.
Dostum bir bilgisayarcıya yaptırmanı öneririm her şeyin fazlası zarar eğer ben yapacağım diyorsan yavaş yavaş arttırarak git zaten hemen yanmıyor ekranın gider bir şey olursa hiç korkma yeniden başlat tuşuna bas.
Dostum bir bilgisayarcıya yaptırmanı öneririm her şeyin fazlası zarar eğer ben yapacağım diyorsan yavaş yavaş arttırarak git zaten hemen yanmıyor ekranın gider bir şey olursa hiç korkma yeniden başlat tuşuna bas.
+600'e çektim kapattım yeniden açtım eskisi gibi hızlı açıldı sonra +0 yaptım oldu herkese teşekkür ediyorum. Bu arada senin dediğin gibi +10 +20 gibi yapacağım fakat ne zaman duracağımı nasıl bileceğim? Ekran kartı 43C iyimi.
+600'e çektim kapattım yeniden açtım eskisi gibi hızlı açıldı sonra +0 yaptım oldu herkese teşekkür ediyorum. Bu arada senin dediğin gibi +10 +20 gibi yapacağım fakat ne zaman duracağımı nasıl bileceğim? Ekran kartı 43C iyi mi?