NVIDIA sürücülerini kaldırıp yükleme sonrası GPU MHz azaldı

Halil Aatepe

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı driverlarını silip yeniden yükledim ve sonra PC daha yavaş açıldı ve Afterburner'de 2500 MHz'lerde olan işlemci hızım 300 oldu.

Ama kardeşim NVIDIA'da performans ayarları yaptım PC hızlı açılmaya başlıyordu ekran kartının driverlerini silip yeniden yükleyince büyük ihtimal o ayarlar gitti çünkü SSD de bir sıkıntı yok
SSD 512 GB HDD 1TB.

Benim için oyun önemli değil hız daha önemli.

Hocam çok alakasız geliyor ama neyse.
Peki o zaman bir daha yapın ayarları.

Ayarların sıfırlanmış olabilir dediğim gibi bir dene 500 MHz'e yükselt.
Yani demek istediğim şu düşür arttır.

Yo şu an eskiye döndü ama hala PC yavaş açılıyor GPU 900 MHz RAM 2499 MHz oldu. Bir de ben PC'ye Afterburner'den overclocku +600'e çektim arkadaşlar ekran kartın yanar dediler ama PC hızlı açılıyordu.
Hocam çok alakasız geliyor ama neyse.
Peki o zaman bir daha yapın ayarları.

Ayarları yaptım MHz yükseldi ama hala PC yavaş açılıyor ben Afterburner'den +600 overclock yaptım arkadaşlar ekran kartın yanar dediler sonra geri +0 yaptım ama PC hızliyiydi.

Yo şu an eskiye döndü ama hala PC yavaş açılıyor GPU 900 MHz RAM 2499 MHz oldu. Bir de ben PC'ye Afterburner'den overclocku +600'e çektim arkadaşlar ekran kartın yanar dediler ama PC hızlı açılıyordu.

Dostum bir bilgisayarcıya yaptırmanı öneririm her şeyin fazlası zarar eğer ben yapacağım diyorsan yavaş yavaş arttırarak git zaten hemen yanmıyor ekranın gider bir şey olursa hiç korkma yeniden başlat tuşuna bas.

Dostum bir bilgisayarcıya yaptırmanı öneririm her şeyin fazlası zarar eğer ben yapacağım diyorsan yavaş yavaş arttırarak git zaten hemen yanmıyor ekranın gider bir şey olursa hiç korkma yeniden başlat tuşuna bas.

Bir kere sona çektim ekran siyah oldu ama +600'e çekince olmadı ekran kartı yanmaz değil mi?

0'dan başla yavaş yavaş arttır ekran kartın yanmaz çok yükseklere de çekme bir +10 bir +20 arttır.

+600'e çektim kapattım yeniden açtım eskisi gibi hızlı açıldı sonra +0 yaptım oldu herkese teşekkür ediyorum. Bu arada senin dediğin gibi +10 +20 gibi yapacağım fakat ne zaman duracağımı nasıl bileceğim? Ekran kartı 43C iyimi.
0'dan başla yavaş yavaş arttır ekran kartın yanmaz çok yükseklere de çekme bir +10 bir +20 arttır.

Hocam +600 de dursa sorun olur mu PC fiber olduda 😀

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (358).png
    Ekran Görüntüsü (358).png
    570 KB · Görüntüleme: 36
Ekran kartı modelini söyler misin?
1600 MHz'i geçme.
+600'e çektim kapattım yeniden açtım eskisi gibi hızlı açıldı sonra +0 yaptım oldu herkese teşekkür ediyorum. Bu arada senin dediğin gibi +10 +20 gibi yapacağım fakat ne zaman duracağımı nasıl bileceğim? Ekran kartı 43C iyi mi?

Hocam +600 de dursa sorun olur mu PC fiber olduda 😀

43 C iyi fakat çok ta iyi sayılmaz MSI Afterburner'in sıcaklık göstergesini aç 70 C ekran kartın zorlanır 80 C ekran kartın yanar/bilgisayar kapanır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı