"nvlddmkm.sys" adlı dosya yüzünden mi sürücünüz çöküyor? Detay belirtin.
Minidump dosyalarınızı paylaşın. Tecrübeli forum üyemizin yardımcı olacağına eminim. Ayrıca sürücülerinizi güncellemediyseniz DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini kurun.Bir uyarı almıyorum ekran gidip geliyor o kutu gidiyor.
Minidump dosyalarınızı paylaşın. Tecrübeli forum üyemizin yardımcı olacağına eminim. Ayrıca sürücülerinizi güncellemediyseniz DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini kurun.
Minidump dosyalarınızı paylaşın. Tecrübeli forum üyemizin yardımcı olacağına eminim. Ayrıca sürücülerinizi güncellemediyseniz DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini kurun.
Mavi ekran aldığınızda bu hata hakkında bir rapor tutulur. Minidump dosyaları da tam olarak bu tutulan raporlar diyebiliriz, o an bellekte bulunan dökümlerdir.Minidump dosyası nedir nasıl paylaşacağım.
Mavi ekran aldığınızda bu hata hakkında bir rapor tutulur. Minidump dosyaları da tam olarak bu tutulan raporlar diyebiliriz, o an bellekte bulunan dökümlerdir.
Bu rehberi inceleyebilirsiniz:
Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Ekran kartı için doğru sürücüyü kurdunuz değil mi? Sürücüsünü nereden kurdunuz bir de? Kart sahte değildir umarım.
@462488 adam mavi ekran almamış, bu yüzden minidump dosyası çıkmaz. Mavi ekran hatası alması lazım minidump çıkması için.
Doğru sürücüyü kurduğumdan eminim NVIDIA'nın kendi sitesinden kurdum kartı 4 sene önce vatandan aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.