NVIDIA sürücüsü bir anda çöküyor

• Konuyu başlatan Lil X
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 733
O zamandan bu zamana hiç sürücüyü güncellediniz mi? Kalıntı vs kalmama ihtimali için DDU ile güvenli modda öncelikle mevcut sürücüyü kaldırıp en günceli kurun.

Tam sistemi verin bir de isterseniz, kullandığınız işletim sistemi ve sürümü de fena olmaz.

1 saat önce DDU ile karldırıp tekrar kurdum.
Sistemim.
Windows 11 Home 21H2.
Ryzen 5 3600
STRIX 1050 Ti
16 GB RAM.

1 saat önce DDU ile karldırıp tekrar kurdum.
Sistemim.
Windows 11 Home 21H2.
Ryzen 5 3600
STRIX 1050 Ti
16 GB RAM.

Windows 11'e nasıl geçiş yaptınız ve daha önce böyle bir sıkıntı var mıydı?

@462488 adam mavi ekran almamış, bu yüzden minidump dosyası çıkmaz. Mavi ekran hatası alması lazım minidump çıkması için.
Mesajınızı şimdi görebildim hocam. Sürücünün çöktüğünü görünce mavi ekranla ilgili olabileceğini düşünüp Minidump dosyalarını istemiştim ama dediğiniz gibi ortada mavi ekran gibi bir durum yokmuş. Haklısınız.
Minidump dosyasını bulamıyorum.
Yazılanları yaptım ama çıkmıyor.
Mavi ekran aldığınızı düşünerek mesajımı yazmıştım, öyle bir durum yaşamamışsınız. Bulamamanız gayet normal, minidump dosyaları mavi ekran aldığınızda ortaya çıkan döküm dosyaları, başka bir durumda çıkmıyor. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Mesajınızı şimdi görebildim hocam. Sürücünün çöktüğünü görünce mavi ekranla ilgili olabileceğini düşünüp minidump dosyalarını istemiştim ama dediğiniz gibi ortada mavi ekran gibi bir durum yokmuş. Haklısınız.

Mavi ekran aldığınızı düşünerek mesajımı yazmıştım, öyle bir durum yaşamamışsınız. Bulamamanız gayet normal, minidump dosyaları mavi ekran aldığınızda ortaya çıkan döküm dosyaları, başka bir durumda çıkmıyor. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Sorun değil.
Windows 11'e nasıl geçiş yaptınız ve daha önce böyle bir sıkıntı var mıydı?

Format la geçtim geçmeden önce vardı ama yeni yeni oluyordu.

Sorun değil.

Format la geçtim geçmeden önce vardı ama yeni yeni oluyordu.
Reis bende bu lanet hatadan dolayı 1 sene bu sıkıntıyı çektim fakat sonunda çözebildim nasıl çözdüğümü linkte anlattım bir dene istersen olursa yazarsın.

Reis bende bu lanet hatadan dolayı 1 sene bu sıkıntıyı çektim fakat sonunda çözebildim nasıl çözdüğümü linkte anlattım bir dene istersen olursa yazarsın.

Bakayım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı