Çözüldü NVIDIA sürücüsü güncellemesi sonrası ekran gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePalace

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600
Gskill ram 48GB
Asus Prime b560m-k
Evga Rtx 3090
RAM
48 GB G.skill
SSD veya HDD modeli
NVMe M.2 Samsung 980 pro 2 TB. HDD 2TB
Ekran kartı
Evga Rtx 3090
Anakart
Asus prime B550M-K Am4 3.nesil
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Bugün NVIDIA en son sürüm yeni gelmiş, tıklayıp yüklendi ama uyarı gibi şey geldi, emin olmak için tekrar kurulum yap diye tıkladım bitince ekran kırmızı yeşil mavi renklere dönmüş. 4 dk gibi devam ediyor. Kapatıp açtım ekran açılmadı, siyah ekran duruyor. Bir şeyler denedim işe yaramadı. NVIDIA en son sürüm yüzünden böyle olmuş. Çözüm nedir?

Çözüm
Aynısı dün başıma geldi, sürücüyü kurdu sonra siyah ekranda kaldı. Kasa üzerindeki tuş ile reset attım görüntü geldi.
Nvcleanstall ile önceki sürümü tekrar kurdum ve şu an sorun yok.
Eğer Windows açıldığında görüntü gelmiyorsa kasa tuşu üzerinden 3 defa kapat aç oradan güvenli moda gir. (Windows, otomatik kurtarma moduna geçecek).
"Gelişmiş seçenekler" ekranına geldiğinde;
Sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat.
Yeniden başlatıldıktan sonra güvenli mod için "4" veya "F4" tuşuna bas.
DDU yoksa Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartı sürücüsünü kaldır.
Bugün NVIDIA en son sürüm yeni gelmiş, tıklayıp yüklendi ama uyarı gibi şey geldi, emin olmak için tekrar kurulum yap diye tıkladım bitince ekran kırmızı yeşil mavi renklere dönmüş. 4 dk gibi devam ediyor. Kapatıp açtım ekran açılmadı, siyah ekran duruyor. Bir şeyler denedim işe yaramadı. NVIDIA en son sürüm yüzünden böyle olmuş. Çözüm nedir?

Windows + CTRL + Shift + b deneyin.

Aynısı dün başıma geldi, sürücüyü kurdu sonra siyah ekranda kaldı. Kasa üzerindeki tuş ile reset attım görüntü geldi.
Eğer Windows açıldığında görüntü gelmiyorsa kasa tuşu üzerinden 3 defa kapat aç oradan güvenli moda gir. (Windows, otomatik kurtarma moduna geçecek).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

3 defa kapatıp açtım moda geçildi ama pin olmuyordu diğer parola geçmeye çalıştım olmadı. Komple sıfırlanması tıkladım. Çözülse buraya yazarım.

@EL.PATRON çözüldü. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı