Peki..Biraz daha uzun süre basılı tut bakalım.
OlmadıBiraz daha uzun süre basılı tut bakalım.
Neredeyse 20 saniye basılı tuttum.Peki..
Olmadı
Büyük ihtimal düzgün yüklenmedi. Bilgisayarı yeninden başlatın, güvenli moddan DDU ile sürcünüzü kaldırın.Yaklaşık 10 dakika oldu, artık korkmaya başladım. Nasıl çözebilirim? Güç düğmesinden kapatıp yine mi başlatayım bilgisayarı?
Hocam bi videosu var mı? Tam anlamadım en ufak hatada bozulacak diye korkuyorum, ayrıca güvenli moda nasıl girerim? Anakart MSI.Büyük ihtimal düzgün yüklenmedi. Bilgisayarı yeninden başlatın, güvenli moddan DDU ile sürcünüzü kaldırın.
Yeni sürücüyü direkt olarak driver olarak kurun.
Ayrıca yeniden başlatın dediğiniz güç düğmesinden kapatıp mı açayım? Ekranda bişey gözükmiyor çünük.Büyük ihtimal düzgün yüklenmedi. Bilgisayarı yeninden başlatın, güvenli moddan DDU ile sürcünüzü kaldırın.
Yeni sürücüyü direkt olarak driver olarak kurun.
İlk öncellikle ekran kartının driverini indir ve masaüstüne at.Hocam bi videosu var mı? Tam anlamadım en ufak hatada bozulacak diye korkuyorum, ayrıca güvenli moda nasıl girerim? Anakart MSI.
Hocam bi videosu var mı? Tam anlamadım en ufak hatada bozulacak diye korkuyorum, ayrıca güvenli moda nasıl girerim? Anakart MSI.
Ayrıca yeniden başlatın dediğiniz güç düğmesinden kapatıp mı açayım? Ekranda bişey gözükmiyor çünük.
İlk öncellikle ekran kartının driverini indir ve masaüstüne at.
Buradan DDU'yu indir ve masasüstüne at. (Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.0.0)
Arama yerine gel msconfig yaz, ön yükleme kısmına gel, aç ve bilgisayarı yeniden başlat.Eki Görüntüle 2449189
Hocam şu an ekran siyah değil mi?Hocam anlamadığım, power butonundan kapatıp açtıktan sonra bunları mı yapayım?
Bilgisayarımda reset butonu yok hocam.Hocam şu an ekran siyah değil mi?
Bilgisayarı reset butonundan yeniden başlatın, ardından ilk olarak sürücünüzü manuel olarak indirip masaüstüne atın.
Ardından DDU'yu indirin ve masaüstüne düzgünce çıkarın.
Ardından güvenli modda bilgisayarı yeninden başlatın ve DDU ile sürücünüzü kaldırın.
Ardından güvenli moddan çıkın ve manuel olarak indirdiğiniz ekran kartı sürcünüzü yeninden kurun.
Yaklaşık 10 dakika oldu, artık korkmaya başladım. Nasıl çözebilirim? Güç düğmesinden kapatıp yine mi başlatayım bilgisayarı?
Güç butonundan da kapatabilirsiniz.Bilgisayarımda reset butonu yok hocam.Üzgünüm yoruyorum sizi oruç kafaya vurdu herhalde.
Tamam deniyorum.Güç butonundan da kapatabilirsiniz.
Hocam güç düğmesindende kapatılmıyor lütfen yardım edin.Güç butonundan da kapatabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.