RTX 2060 kullanıyorum.Hangi ekran kartını kullandığınızı bilmiyorsanız NVIDIA Experience faydalı olacaktır.
Windows sürümünüz ve kaç bit olduğunu söylerseniz direk napacağınızı söyleyebilirim.RTX 2060 kullanıyorum.
Windows 10 64 bit.Windows sürümünüz ve kaç bit olduğunu söylerseniz direk napacağınızı söyleyebilirim.
Tamamdır. Sürücüleri Yükle | NVIDIA buraya girip aşağıdaki seçenekleri seçip yükleyebilirsiniz.Windows 10 64 bit.
Masa üstünde öyle bir program var zaten. Ama içine girmedim.Sürücünün yanında GeForce Experience da kurabilirsiniz. Buradan nasıl bir program olduğuna bakabilirsiniz.
Bunu yaptım zaten sonrasında çıkan ekranı diyorum. Uygulama gibi olanı.Tamamdır. Sürücüleri Yükle | NVIDIA buraya girip aşağıdaki seçenekleri seçip yükleyebilirsiniz.
Masa üstünde öyle bir program var zaten. Ama içine girmedim.
Bilgisayarı yeni açtım. İlk defa. Kurulu gelebiliyor mu?O zaman kurulmuştur. Girip içine bakabilirsiniz. Güzel bir NVIDIA programı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.