Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Eylül 2015 #11 Berke B. dedi: Peki çözüm ne çünkü inteldede aynı hata başlıyor. Genişletmek için tıkla... En başta çözüm yazılı.
Berke B. dedi: Peki çözüm ne çünkü inteldede aynı hata başlıyor. Genişletmek için tıkla... En başta çözüm yazılı.
Berke B. Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2015 #12 Murat5038 dedi: En başta çözüm yazılı. Genişletmek için tıkla... Hangi yazılım peki Windows 10 kullanıyorum yazılımlar en son sürümdü çalışırken. Birde boşluğa basınca öğeyi denetle açılıyor. Artık birdahakine masaüstü toplarım lanet laptop. Hata resimi: Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2015
Murat5038 dedi: En başta çözüm yazılı. Genişletmek için tıkla... Hangi yazılım peki Windows 10 kullanıyorum yazılımlar en son sürümdü çalışırken. Birde boşluğa basınca öğeyi denetle açılıyor. Artık birdahakine masaüstü toplarım lanet laptop. Hata resimi:
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Eylül 2015 #13 Berke B. dedi: Hangi yazılım peki Genişletmek için tıkla... DDU ile sileceksin güncel İntel ve Nvidia sürücünü yükleyeceksin.
Berke B. dedi: Hangi yazılım peki Genişletmek için tıkla... DDU ile sileceksin güncel İntel ve Nvidia sürücünü yükleyeceksin.
Berke B. Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #14 Murat5038 dedi: DDU ile sileceksin güncel İntel ve Nvidia sürücünü yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapayım sorun çıkarsa tahmini mavi ekran yaşayabilirim.
Murat5038 dedi: DDU ile sileceksin güncel İntel ve Nvidia sürücünü yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapayım sorun çıkarsa tahmini mavi ekran yaşayabilirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Eylül 2015 #15 Berke B. dedi: Sonra ne yapayım sorun çıkarsa tahmini mavi ekran yaşayabilirim. Genişletmek için tıkla... Sonra kullanmaya devam edeceksin. Mavi ekran alırsan dumpları paylaşırsın yeni konu açıp.
Berke B. dedi: Sonra ne yapayım sorun çıkarsa tahmini mavi ekran yaşayabilirim. Genişletmek için tıkla... Sonra kullanmaya devam edeceksin. Mavi ekran alırsan dumpları paylaşırsın yeni konu açıp.
Berke B. Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #16 Murat5038 dedi: Sonra kullanmaya devam edeceksin. Mavi ekran alırsan dumpları paylaşırsın yeni konu açıp. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bug oldu Nvidia'yı yüklerken dondu sade fare hareket etti. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2015
Murat5038 dedi: Sonra kullanmaya devam edeceksin. Mavi ekran alırsan dumpları paylaşırsın yeni konu açıp. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bug oldu Nvidia'yı yüklerken dondu sade fare hareket etti.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Eylül 2015 #17 Berke B. dedi: Farklı bir bug oldu Nvidia'yı yüklerken dondu sade fare hareket etti. Genişletmek için tıkla... Yüklerken normal şeyler.
Berke B. dedi: Farklı bir bug oldu Nvidia'yı yüklerken dondu sade fare hareket etti. Genişletmek için tıkla... Yüklerken normal şeyler.
Berke B. Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #18 Bu sefer siyah ekranda takıldı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Eylül 2015 #19 O zaman ne yapıyorsan yanlış yapıyorsun. Güncel sürücüleri yüklemiyorsundur.
Berke B. Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2015 #20 Murat5038 dedi: O zaman ne yapıyorsan yanlış yapıyorsun. Güncel sürücüleri yüklemiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Güncel sürücüde böyle oldu, eski sürücüyü yükledim çözdüm. Mavi ekran aldım minidump'ı yükledim mavi ekran etiketli konu açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2015
Murat5038 dedi: O zaman ne yapıyorsan yanlış yapıyorsun. Güncel sürücüleri yüklemiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Güncel sürücüde böyle oldu, eski sürücüyü yükledim çözdüm. Mavi ekran aldım minidump'ı yükledim mavi ekran etiketli konu açtım.