NVIDIA sürücüsünü DDU ile sildikten sonra bilgisayar açılır mı?

Ekran kartının sürücüsü yüklü olmayınca Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı devreye girer, esas sürücü gibi kapsamlı işlevlere sahip olmasa da (çözünürlük düşmesi ya da animasyon iptali gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz) yine görüntü alabilirsiniz. Yeter ki DDU'yu düzgün kullanın.

2 yıl önce güncellemiştim. O zaman sildiğimde onboard'a geçmişti. Muhtemelen, yine aynısı olabilir.
Ekran kartının sürücüsü yüklü olmayınca Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı devreye girer, esas sürücü gibi kapsamlı işlevlere sahip olmasa da (çözünürlük düşmesi ya da animasyon iptali gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz) yine görüntü alabilirsiniz. Yeter ki DDU'yu düzgün kullanın.
İlk defa DDU kullancağımdan henüz pek bir bilgim yok. Rehberini inceliyorum, rehbere göre yaparsam bir sıkıntı olur mu? Bu soruyu sormamın nedeni, eski sistem kullandığımdan dolayı rehbere göre doğru olur mu?

Rehberini inceliyorum, rehbere göre yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Rehbere göre yaparsan sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı