Çözüldü NVIDIA sürücüsünü güncellerken bilgisayar siyah ekranda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wgaijin

Centipat
Bugün yeni sorunlu driver olduğunu driver indirirken fark ettim, bugün bir kurmak için şans verdim, siyah ekranda kaldım, bekledim bir iki dakika, reset attım, son sürüm kurulmuş, sonra tekrar kurmayı denedim, yine siyah ekranda kaldım, PC'yi resetledim ve yine kurulduğunu gördüm, driverları komple silip yüklemenin bir faydası olacaksa silip tekrar kurarım ama olmazsa bu kurduğum sürümde kalabilir, sizce bir sorun olur mu? 576.40

Çözüm
Arkadaşlar teşekkür ederim DDU ile uğraşmak istememiştim ama NVIDIA yine zorladı hallettim temiz kurulum mevzuyu çözdü.
Bugün yeni sorunlu driver olduğunu driver indirirken fark ettim, bugün bir kurmak için şans verdim, siyah ekranda kaldım, bekledim bir iki dakika, reset attım, son sürüm kurulmuş, sonra tekrar kurmayı denedim, yine siyah ekranda kaldım, PC'yi resetledim ve yine kurulduğunu gördüm, driverları komple silip yüklemenin bir faydası olacaksa silip tekrar kurarım ama olmazsa bu kurduğum sürümde kalabilir, sizce bir sorun olur mu? 576.40
Nvidia kendi ayağına sıkıyor resmen genel olarak herkes bu sorunu yaşıyor yeni ekran kartlarında hocam.

Yan bilgisayarımda yeni sürücüyü kurarken bende de aynısı yaşandı. DDU ile güvenli modda silip eski sürümü kurdum. Genel bir NVIDIA driver soru gibi duruyor. Eski sürüme geçin düzelene kadar.

Ben dün geçtim bir sorun yok. DDU ile temiz kurulum yapıyorum. Sorun yaşamadım. 4070 ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı