E ewdal Hectopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 21 Eylül 2019 #1 Sistemi yeni topladım. Ancak Ekran kartım bir türlü görünmüyor ve sürücüsünden de kurulmuyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda bu kodlarla aynı PCI aygıtı tanımlanmamış. Yardım eder misiniz ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2019
Sistemi yeni topladım. Ancak Ekran kartım bir türlü görünmüyor ve sürücüsünden de kurulmuyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda bu kodlarla aynı PCI aygıtı tanımlanmamış. Yardım eder misiniz ne yapmam gerek?
Çözüm E E ewdal 21 Eylül 2019 İlginiz için teşekkürler. Detay vermeyi unuttum. Ancak sorunu da çözdüm. Windowsu güncelleyince düzeldi.
İlginiz için teşekkürler. Detay vermeyi unuttum. Ancak sorunu da çözdüm. Windowsu güncelleyince düzeldi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Eylül 2019 #2 Tabii ki. Ekran kartınızı ve kurduğunuz Windows sürümünü belirterek başlamaya ne dersiniz? Artı 0 Eksi
KS KS E ewdal Hectopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 21 Eylül 2019 #3 İlginiz için teşekkürler. Detay vermeyi unuttum. Ancak sorunu da çözdüm. Windowsu güncelleyince düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
İlginiz için teşekkürler. Detay vermeyi unuttum. Ancak sorunu da çözdüm. Windowsu güncelleyince düzeldi.