NVIDIA uygulaması ile güncelleme yaparken ortaya çıkan çizgiler nasıl giderilir?

YalpTurhan2125

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB DDR5
SSD veya HDD modeli
Micron 1024 GB
Ekran kartı
Rtx 4060 Laptop Gpu
İşlemci
i7-13650hx
Biliyorsunuz ki 4060 için yeni güncelleme geldi.
576.02 bu güncellemeyi NVIDIA uygulaması üzerinden indirdim ve ardından güncelleme yaparken ekranda bir çizgi belirdi ama sonra güncelleme yaparken gitti. Bu çizgi önceki güncellemeyi yaparken de vardı. Ekranda güncelleme esnasında çizgiler çıkıyor ama bitince kayboluyor.
Resmini koyuyorum geçen bu olduğunda ekran kartını tekrar kurmuştum.
Tekrardan kurunca bu sefer bu çizgi yoktu.
Ben ekran kartını kurarken özel seçeneklere tıklayıp ayarları sifirlayip temiz kurmayı tercih ediyorum.

Resim de koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250416_220258.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme anında sürücüyü kaldırıp devre dışı bırakıp yeniden aktifleştiriyor sonuçta. Bu sırada sürekli değişimler olurken tutarsız bir görüntü oluşması normal. Sonuçta güncelleme anı haricinde görünmediğini söylüyorsunuz.

Hiç size de oldu mu?

Hiç size de oldu mu?
Belki önceden kalan sürümlerden dolayı bir hata falandır, ddu ile sürücüyü tamamen silip ondan sonra kurun driver'ı. En azından sonraki güncelleme için böyle deneyebilirsiniz. Bana hiç olmadı ama önceden driver kurarken yanlış kurulmuştu tüm ekranda çizgiler falan vardı ama baya önceden olmuştu yani.

BIOS güncel değilmiş ondan olabilir belki 1 sürüm geriymis oda 9 Nisan'da çıkmış zaten.

Aynı şey olmasa da farklı tutarsızlıklar yanıp sönmeler oldu tabii ki.

BIOS güncel değilmiş ondan olabilir belki 1 sürüm geriymis oda 9 Nisan'da çıkmış zaten.

BIOS güncelleyip NVIDIA App üzerinden tekrar temiz kurulum yaptım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…