Merhaba. Bilgisayarı aldıgım ilk ayda da bu sorunla karşılaşmıştım, masaüstünde bir uygulama eksikti hangisi eksik oldugunun farkına varamamıştım. 1-2 ay geçti üstünden tekrar aynı sorunu yaşadım ve NVIDIA'nın uygulamasının silindiğini fark ettim, program ekle veya kaldır kısmından baktım hala duruyordu sadece masaüstünden silinmiş herhalde. Anlamadım tekrar indirip kurdum. Bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Ben o program kaldır kısmından nvidianın herşeyini silip tekrar kurdum ve onlar tekrar geldi birşey olmaz herhalde ve birşey daha diyecegim bu başlarda da böyle olmuştu ama nvidia mı silindi bilmiyorum ama nvidia vardı yani
Peki bu baslarda da silinmişti ya bir uygulama acaba NVIDIA mıydı ah keşke hatırlasam o zaman cok korkmustum, şimdi de korktum bir virüs mü acaba diye.
Peki bu baslarda da silinmişti ya bir uygulama acaba NVIDIA mıydı ah keşke hatırlasam o zaman cok korkmustum, şimdi de korktum bir virüs mü acaba diye.
Yok hocam virüs falan değil, dediğim gibi bug sanırım. Çok önemli değil uygulama dediğiniz gibi masaüstünde NVIDIA idi. Güncelleme sonrası masaüstünden kayboluyor. Arama çubuğundan aratıp açabilirsiniz sorun yok. Silip tekrar kurmaya da gerek yok.