NVIDIA uygulaması masaüstünde görünmüyor

Jrcacoo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili forum üyeleri.
Dün akşam NVIDIA drıver güncellemesi yapmak istedim. Sürüm: 576.28 sürümünü temiz kurulum ile kurmak istedim. Bilgisayar siyah ekrana düştü yaklaşık 2 saat siyah ekranda bekledim ama gelmedi bende yeniden başlatma tuşundan yeniden başlattım. Sorunsuz açıldı ama NVIDIA uygulamam masaüstünden gitti. Sağ alttaki görev çubuğunda uygulama var ama masaüstüne nasıl getireceğim? Yaptığım driver kurulumu uygulamada kurulmuş olarak gözüküyor ama sorunsuz kurulduğunu nasıl anlarım?

Merhaba sevgili forum üyeleri.
Dün akşam NVIDIA drıver güncellemesi yapmak istedim. Sürüm: 576.28 sürümünü temiz kurulum ile kurmak istedim. Bilgisayar siyah ekrana düştü yaklaşık 2 saat siyah ekranda bekledim ama gelmedi bende yeniden başlatma tuşundan yeniden başlattım. Sorunsuz açıldı ama NVIDIA uygulamam masaüstünden gitti. Sağ alttaki görev çubuğunda uygulama var ama masaüstüne nasıl getireceğim? Yaptığım driver kurulumu uygulamada kurulmuş olarak gözüküyor ama sorunsuz kurulduğunu nasıl anlarım?
NVIDIA Experience mi yoksa NVIDIA Denetim Masası mı?

NVIDIA Experience yok
Tamam o zaman NVIDIA Experience uygulamasını silin ve tekrardan yükleyin. Şunu da söyleyeyim NVIDIA Denetim Masasına gir, üst kısımda eve benzer bir icon var ona tıkla.
1746352856577.png

Bak burada Sürüm yazar eğer sürüm aynı değilse tekrardan güncelleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı