NVIDIA Uyumlu Donanım Bulunamadı sorunu

Yiğit K.

Centipat
NVIDIA grafik sürücüsü uyumlu donanım bulunamadı hatasını alıyorum. Neredeyse tüm çözümleri denedim fakat olmuyor güvenli modda bile denedim olmadı yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır masaüstü.

Ekran kartını çıkar tak yaptınız mı?
Eğer yaptıysanız da ekran kartını silgi ile silmeyi denediniz mi?
Denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim bazen statik oluyor.
Eğer yaptıysanız da başka bir ekran kartı ile kontrol etmenizi veya slot ile ana kartın sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Maalesef hiçbirini denemedim deneyebileceğimide sanmıyorum malum yaşım küçük babam bana güvenip böyle birşey yaptırmaz ve silgiyle silmek ne der.

Maalesef hiçbirini denemedim deneyebileceğimide sanmıyorum malum yaşım küçük babam bana güvenip böyle bir şey yaptırmaz ve silgiyle silmek ne der. .

Baban yapabilir o zaman söylemeni tavsiye ederim ben bilgisayarcı da çalışmıştım sadece bir kapak açıp kapamaya 100₺ alıyorduk bence paranız boşuna gitmesin hiç yere ama siz bilirsiniz.

Bu arada silgi statik alma donanımı temizleme işlemi olarak geçer internet sayfalarına yaz silgi ile donanım temizliği diye çıkar zaten.

Aygıt yöneticisine girin, ekran kartınızı bulun oradan da donanım kimliğini kopyalayıp buraya yapıştırır mısınız? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
PCI\VEN_10DE&DEV_0F02&SUBSYS_00000000&REV_A1.
PCI\VEN_10DE&DEV_0F02&SUBSYS_00000000.
PCI\VEN_10DE&DEV_0F02&REV_A1.
PCI\VEN_10DE&DEV_0F02.
PCI\VEN_10DE&DEV_0F02&CC_030000.
PCI\VEN_10DE&DEV_0F02&CC_0300.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    260,6 KB · Görüntüleme: 62
Manuel aramadan GT 730 seçip driverını indirebilirsin. Eskisini DDU programını indirip kaldır, yenisini internet olmadan yükle. Otomatik olarak bulmamasının sebeplerinden bir tanesi bana göre driver güncel olması veya yüklü olması.

Bunları zaten yapmıştım bir işe yarayacağını sanmıyorum. Driver yüklemeyi bilmeyecek kadar cahil değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…