NVIDIA Uyumlu Donanım Bulunamadı sorunu

Dediklerinizi anlamakta zorluk çekiyorum. Sizin kastettiğiniz DDU ile tamamen kaldırıp Driver'i o şekilde kurmayı deneyin mi?
Problem hala çözülmedi yardımcı olabilecek yok mu 😥😥?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 390 küsürlü bir Driver var NVIDIA'nın fakat en son Driver'i yüklemek istediğimde hata veriyor ve galiba NVIDIA GT 730'dan elini çekmiş hepinize teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir.

...galiba NVIDIA GT 730'dan elini çekmiş hepinize teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir.
Son Nvidia sürücüsü GT 730 ve GT 700 serisi ekran kartlarını hala destekliyor.

1590268859340.png

Dostum o zaman bu hata neden kafayı yiyeceğim gerçekten artık bu hata yüzünden GTA 5 oynayamiyorum buradan rahat rahat anlaşamıyoruz gerçekten çözecek isen insta yigitk37 lütfen bana ulaşın konu hakkında yardım edin.
Recep abi keşke görsen 😭.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar Yiğit'in sorunu kartı görmemesi degil gt730 eski driverini kuruyor yeni güncellemeleri kabul etmiyor nedense windows 7 işletim sisteminde güvenli modda ekran kartını silinip sıfır bi sekilde en günceli indirip kurmayı denedik otomatik ve elle hani bu disketi var seceneğinden de uyguladık(9adet 730 secenegini tek tek denedik). Nvidia GeForce Experience bunla da güncellemeyi denedik fakat donanım yazılımını kabul etmiyor gibi hata alıyoruz simdi sorun sanırım daha detaylı acıklık getirilmistir. bir kac yazı gördüm eski ddu oldugu icin sürüm eskide kalmıs ve destegi yok gibi birseyler okudum recep beyin yazısında da fakat baska bir caresi varsada yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı