NVIDIA ve AMD neden aynı?

Kerim_Cn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu zamanda yeni fark ettim.
NVIDIA RTX 3000 serisinin model yazısı ile AMD RX 6000 model yazı tasarımı neredeyse aynı.
Aynı şey RTX 4000 serisi ve RX 7000 serisi içinde geçerli.
Bunun nedeni nedir neden?

Dosya Ekleri

• 30.PNG
    30.PNG
    177 KB · Görüntüleme: 49
  • 60.PNG
    60.PNG
    96,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 40.PNG
    40.PNG
    149,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 70.PNG
    70.PNG
    192,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ile ilgili bir durum sanırım.

AMD'nin yaptığı büyük saygısızlıktır. NVIDIA gibi koskoca bir firmanın fontunu çaldığı için yargılanmalıdır.

Son düzenleme:
AMD almamak için başka bir sebep daha, kutusu bile çakma.
Bu kartları satan MSİ, Asus gibi markalar yapıyordur AMD'nin oturup kutu tasarımı yapacağını düşünmüyorum. Bu mantıkla düşünürsek tüm kart üreticileri birbirinden çakmışlar 🤣 🤣 hepsinin her kart için tasarımı aynı. Global alınmış bir karar da olabilir. Gerçek bilgisi olan cevaplarsa aydınlanırız. Tüm markalar aynı gerçekten bende şuan fark ettim.

1724441930402.png

Bu kartları satan MSİ, Asus gibi markalar yapıyordur AMD'nin oturup kutu tasarımı yapacağını düşünmüyorum. Bu mantıkla düşünürsek tüm kart üreticileri birbirinden çakmışlar 🤣 🤣 hepsinin her kart için tasarımı aynı. Global alınmış bir karar da olabilir. Gerçek bilgisi olan cevaplarsa aydınlanırız. Tüm markalar aynı gerçekten bende şuan fark ettim.

Eki Görüntüle 2292236
Biliyorum zaten hocam ironi yapıyorum can sıkıntısından biraz AMD gömeyim dedim, koskoca firmanın oturup kutu tasarlayacak hali mi var. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı