CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 28 Haziran 2017 #21 Alex de Souza dedi: İlk harf küçük olabiliyor bazen. Örnek; uTorrent Genişletmek için tıkla... Aslında orjinalinde "μ" var. Fakat klavyeden o karaktere ulaşmak zor olduğu için "u" kullanılıyor. Konuya gelirsek ben Nvidia şeklinde yazıyorum.
Alex de Souza dedi: İlk harf küçük olabiliyor bazen. Örnek; uTorrent Genişletmek için tıkla... Aslında orjinalinde "μ" var. Fakat klavyeden o karaktere ulaşmak zor olduğu için "u" kullanılıyor. Konuya gelirsek ben Nvidia şeklinde yazıyorum.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #22 Şahsen "Nvidia" diye yazıyorum ama "nVidia" diye yazmışlığım olmuştur. Büyük harf pek kullanmamaya çalışıyorum. Görünüş olarak kaba geliyor. Güncelleme: Google'da böyle çıkıyor.
Şahsen "Nvidia" diye yazıyorum ama "nVidia" diye yazmışlığım olmuştur. Büyük harf pek kullanmamaya çalışıyorum. Görünüş olarak kaba geliyor. Güncelleme: Google'da böyle çıkıyor.