NVIDIA vs Radeon

smhclk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar.
Bu hususla alakalı aradayım? Sizce hangisi?
Ben 3 gün sonra alıp satacak değilim.
Şu an 4060 ve 4060 Ti bakıyorum ekran kartı ancak Radeon tarafı daha iyiyse F/P olarak neden olmasın?
Sizlerin de cevaplarını merak ettim.

Merhaba dostlar.
Şu an 4060 ve 4060 Ti bakıyorum ekran kartı ancak Radeon tarafı daha iyiyse F/P olarak neden olmasın?

Bazı modeller var NVIDIA dersin bazı modeller olur AMD dersin şahsen orta segmentte AMD beklentileri daha çok karşılıyor. Yüksek segmentte NVIDIA.

7800XT al 17 bin lira şu an.

Size katılıyorum RX 7800 XT güçlü bir kart RTX 4060 Ti modelinin en ucuz kartıyla arasında 3K fiyat farkı var ama fazlasıyla değer.

Bazı modeller var NVIDIA dersin bazı modeller olur AMD dersin şahsen orta segmentte AMD beklentileri daha çok karşılıyor. Yüksek segmentte NVIDIA.

Size katılıyorum RX 7800 XT güçlü bir kart RTX 4060 Ti modelinin en ucuz kartıyla arasında 3K fiyat farkı var ama fazlasıyla değer.
Bencede. 4060 Ti var bende geçebilsem 7800XT’ye geçerim.

Rtx 4060ti fiyatına rx7800xt satılıyor. Eğer Bütçeyi 4070 e çıkaramıyorsanız 4060ti yerine kesinlikle rx7800xt almalısınız. Rx7800xt her anlamda 4060ti den çok daha performans veriyor oyunlarda.
Oyun ağırlıklı düşünüyorsanız. Alacağınız kart bütçenize göre rx7800xt olmalıdır.

NVIDIA her ozelligi ile daha iyi. Fiyat hariç. 7900XTX, 7600, 7600XT dışındaki her AMD kartı fiyat performans olarak rakiplerinden önde. Tercih meselesi tabii. Ben olsam performanstan biraz kısıp NVIDIA kullanirim başkasına sorsan performansa oncelik verir.

Merhaba dostlar.

11k ya 6900 XT aldım FSR'si filan da var çok güçlü kart 16 GB belleği ile 2K da her oyunu Ultra da oynuyorum arayüzü de çok hoşuma gitti NVIDIA'dan sonra bir çağ atladım gibi geldi ayrıca çok rahat OC yapabiliyorum arayüzden eğer 100binmtlm var en güçlüsünü alacağım dersem en iyisi NVIDIA ama 4060 filan o civarda kart almam aynı paraya aldığım AMD daha güçlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı