7800XT al 17 bin lira şu an.
Üst düzey oyunlarda NVIDIA orta düzey oyunlarda Radeon ama benim tavsiyem, NVIDIA'nın ekran kartları daha iyi.
Paran çoksa nvidia.Merhaba dostlar.
Bu hususla alakalı aradayım? Sizce hangisi?
Ben 3 gün sonra alıp satacak değilim.
Şu an 4060 ve 4060 Ti bakıyorum ekran kartı ancak Radeon tarafı daha iyiyse F/P olarak neden olmasın?
Sizlerin de cevaplarını merak ettim.
AMD GPU'lar biraz Xiaomi telefonlar gibiler.Merhaba dostlar.
Bu hususla alakalı aradayım? Sizce hangisi?
Ben 3 gün sonra alıp satacak değilim.
Şu an 4060 ve 4060 Ti bakıyorum ekran kartı ancak Radeon tarafı daha iyiyse F/P olarak neden olmasın?
Sizlerin de cevaplarını merak ettim.
NVIDIA Ekran kartları radeon'un ekran kartlarına göre daha iyi performans sergiliyor,orta düzey dediğim ise,çok yüksek performanslı olmayan oyunlar orta dereceli oyunlar. Orta grafikli olan oyunlar demeyi istemiştim.4060 gibi giriş seviye kartlara göre kesinlikle 7800XT.
Oyunla markanın ne alakası var onu anlamadım AAA deseniz anlarım, orta düzey ne alaka onu da anlamadım.
Cok yanlis bir kiyaslama. Param olmasina ragmen AMD tercih ettim bu tercih kisiye bagli. Ayni butcede 4070 de alabilirdim ancak 7800XT aldim. Paralik bir durum yok ortada.Paran varsa Nvidia, yoksa Amd.
Yani bu forumda RX 7700XT alıp, çok sıkıntı yaşayan bir arkadaşta var.Soyle sorunla ugrasirsin boyle olur diyenlere de kulak asmamayi tercih ediyorum. Yaklasik 3 ay icinde herhangi bir sorun yasamadim.
Çoğunlukla nadir ve birkaç güncelleme ile düzeltiyor NVIDIA.@He stole my money Forumda 7700XT ile sorun yasayani gordum. Ben kendi kartim icin konusuyorum. Adrenalin gercekten garip bir uygulama buna katiliyorum. NVIDIA alip sorun yasama ihtimalinin de oldugunu goz ardi etmemek lazim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.