Şimdi dostlar;
www.n11.com
5.409 TL
Amazon.com.tr Anakart Biostar b650m
3.399,00TL
www.akakce.com
3.699 TL
www.vatanbilgisayar.com
2.037 TL
www.pazarama.com
1551 TL
1697 TL
www.n11.com
1.479 TL
www.akakce.com
10.519 TL
ha buna bu ekran kartı mı Radeon mu ? F/P istiyorum. Bütçesel sıkıntım yok ancak günde 1-2 saat için de çok fazla bütçe vermek istemiyorum çünkü laptop da mevcut ryzen7 16 gb 17" v.s v.s sıfır laptop. her yerde işimi görüyorum.
Ben sadece bu bilgisayarı oyun için alıyorum. Ara sıra render alıyoruz anvak 2 gün sürecekmiş 3 gün sürsün sorun değil.
hocalarım kıymetli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Üst yorumda yazdığım mesajıma istinaden dönüş yaparsanız memnun olurum. Saygılarımla.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Amazon.com.tr Anakart Biostar b650m
3.399,00TL
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı fırsatlarını kaçırma.
1697 TL
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ha buna bu ekran kartı mı Radeon mu ? F/P istiyorum. Bütçesel sıkıntım yok ancak günde 1-2 saat için de çok fazla bütçe vermek istemiyorum çünkü laptop da mevcut ryzen7 16 gb 17" v.s v.s sıfır laptop. her yerde işimi görüyorum.
Ben sadece bu bilgisayarı oyun için alıyorum. Ara sıra render alıyoruz anvak 2 gün sürecekmiş 3 gün sürsün sorun değil.
Üst düzey oyunlarda NVDIA orta düzey oyunlarda Radeon ama benim tavsiyem, NVDIA'nın ekran kartları daha iyi.
Paran yoksa ve güçlü olsun diyorsan AMD tercih et.
Eğer benim param var ve kaliteli stabil garantili güç istiyorum diyorsan NVIDIA tercih et.
Sen hiç amd kullanan ünlü yayıncı gördün mü? Karar senin, AMD sürücü dengesizlikliğine denk gelirsen ayvayı yersin.
7800XT al 17 bin lira şuan.
Bazı modeller var NVIDIA dersin bazı modeller olur AMD dersin şahsen orta segmentte AMD beklentileri daha çok karşılıyor. Yüksek segmentte NVIDIA.
Size katılıyorum RX 7800 XT güçlü bir kart RTX 4060 Ti modelinin en ucuz kartıyla arasında 3K fiyat farkı var ama fazlasıyla değer.
Bencede. 4060 Ti var bende geçebilsem 7800XT’ye geçerim.
Rtx 4060ti fiyatına rx7800xt satılıyor. Eğer Bütçeyi 4070 e çıkaramıyorsanız 4060ti yerine kesinlikle rx7800xt almalısınız. Rx7800xt her anlamda 4060ti den çok daha performans veriyor oyunlarda.
Oyun ağırlıklı düşünüyorsanız. Alacağınız kart bütçenize göre rx7800xt olmalıdır.
NVIDIA her ozelligi ile daha iyi. Fiyat hariç. 7900XTX, 7600, 7600XT dışındaki her AMD kartı fiyat performans olarak rakiplerinden önde. Tercih meselesi tabii. Ben olsam performanstan biraz kısıp NVIDIA kullanirim başkasına sorsan performansa oncelik verir.
Oyun oynayacaksan sadece AMD al.
11k ya 6900 XT aldım FSR'si filan da var çok güçlü kart 16 GB belleği ile 2K da her oyunu Ultra da oynuyorum arayüzü de çok hoşuma gitti NVIDIA'dan sonra bir çağ atladım gibi geldi ayrıca çok rahat OC yapabiliyorum arayüzden eğer 100binmtlm var en güçlüsünü alacağım dersem en iyisi NVIDIA ama 4060 filan o civarda kart almam aynı paraya aldığım AMD daha güçlü.
Paran varsa Nvidia, yoksa Amd.
4060-4060ti seçenekleri arasında gözümü kırpmadan RX 7700 XT-RX 7800 XT modellerine bakardım. Hemen hemen aynı fiyata çok çok daha yüksek performans. Artık eskisi kadar AMD sürücü problemlerinde sorun yaşatmıyor.
4060 gibi giriş seviye kartlara göre kesinlikle 7800XT.
Oyunla markanın ne alakası var onu anlamadım AAA deseniz anlarım, orta düzey ne alaka onu da anlamadım.
Paran çoksa nvidia.
AMD GPU'lar biraz Xiaomi telefonlar gibiler.
Donanım olarak NVIDIA'dan çok daha iyi ürünleri çıkıyor. Aynı fiyata 20-30 FPS daha yüksek değer aldığın oluyor, 2.el piyasası çok daha ucuz ve uyguna düşüyor. Her bütçede sağlam model çıkıyor. (30-40 bin TL sonrası için değil.)
Ama şansına çok sorunlarda yaşatabilir veya kusursuz bir deneyimde sunabilir.
"Benim istediğim saf performans, güç, FPS, yüksek VRAM ve iyi fiyat", diyorsanız: AMD.
"RT teknolojisi olsun ve abuk subuk hatalarla uğraşmak istemiyorum, ayrıca içerik üretiyorum", diyorsanız: NVIDIA
Tabi bu sizin bütçenizde daha çok. "Daha yüksek FPS ama can sıkabilir hatalı AMD" veya "Daha düşük FPS ve performans ama sorunsuz bir deneyim NVIDIA" gibi.
AMD ekran kartı alınca kesin olarak sıkıntı çıkmaz ama olasılığı var.
NVIDIA Ekran kartları radeon'un ekran kartlarına göre daha iyi performans sergiliyor,orta düzey dediğim ise,çok yüksek performanslı olmayan oyunlar orta dereceli oyunlar. Orta grafikli olan oyunlar demeyi istemiştim.
@Aegonide Butce 4070'e ciksa bile 7800XT tercih ederdim ve ettim de. Soyle sorunla ugrasirsin boyle olur diyenlere de kulak asmamayi tercih ediyorum. Yaklasik 3 ay icinde herhangi bir sorun yasamadim.
Cok yanlis bir kiyaslama. Param olmasina ragmen AMD tercih ettim bu tercih kisiye bagli. Ayni butcede 4070 de alabilirdim ancak 7800XT aldim. Paralik bir durum yok ortada.
Yani bu forumda RX 7700XT alıp, çok sıkıntı yaşayan bir arkadaşta var.
AMD Adrenalin Software cidden garip bir uygulama. Şahsen RX 480 kullanıyorum, Wattman krallığının krallarından ama gidip RX 6600 almayı genede planlıyorum. Çünkü yabancı değilim.
Telefon olarakta Xiaomi kullanıyorum. Yani bozuk yazılım krallığının tacıyız.
Genede alacak kullanıcıyı uyarmak vazifem. Siz sorun yaşamazsınız, bu arkadaşta yaşamaz hatta ben bile yaşamam ama herzaman bi olasılık var ve bu olasılık denk geldiğinde şahıs şaşırsın veya bunalıma girsin istemem. Ne ile karşı karşıya olduğunu ham bir şekilde bilsin.
Aksi taktirde öneren suçlu duruma düşebiliyor.
@He stole my money Forumda 7700XT ile sorun yasayani gordum. Ben kendi kartim icin konusuyorum. Adrenalin gercekten garip bir uygulama buna katiliyorum. NVIDIA alip sorun yasama ihtimalinin de oldugunu goz ardi etmemek lazim.
Çoğunlukla nadir ve birkaç güncelleme ile düzeltiyor NVIDIA.
AMD Adrenalin burnunu her hataya sokmasa aslında NVIDIA ile aynı sorunsuzlukta olabilir, olmasınıda sizden daha çok isterdim. Çünkü ekran kartının çıkardığı sorunlarıda NVIDIA gibi hemen düzeltiyorlar.
hocalarım kıymetli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Üst yorumda yazdığım mesajıma istinaden dönüş yaparsanız memnun olurum. Saygılarımla.
Son düzenleme: