NVIDIA vs Radeon

Şimdi dostlar;

5.409 TL

Amazon.com.tr Anakart Biostar b650m
3.399,00TL

3.699 TL

2.037 TL

1551 TL

1697 TL

1.479 TL

10.519 TL

ha buna bu ekran kartı mı Radeon mu ? F/P istiyorum. Bütçesel sıkıntım yok ancak günde 1-2 saat için de çok fazla bütçe vermek istemiyorum çünkü laptop da mevcut ryzen7 16 gb 17" v.s v.s sıfır laptop. her yerde işimi görüyorum.

Ben sadece bu bilgisayarı oyun için alıyorum. Ara sıra render alıyoruz anvak 2 gün sürecekmiş 3 gün sürsün sorun değil.

Üst düzey oyunlarda NVDIA orta düzey oyunlarda Radeon ama benim tavsiyem, NVDIA'nın ekran kartları daha iyi.

7800XT al 17 bin lira şuan.

Bencede. 4060 Ti var bende geçebilsem 7800XT’ye geçerim.

Oyun oynayacaksan sadece AMD al.

Paran varsa Nvidia, yoksa Amd.

4060 gibi giriş seviye kartlara göre kesinlikle 7800XT.

Oyunla markanın ne alakası var onu anlamadım AAA deseniz anlarım, orta düzey ne alaka onu da anlamadım.

Paran çoksa nvidia.

NVIDIA Ekran kartları radeon'un ekran kartlarına göre daha iyi performans sergiliyor,orta düzey dediğim ise,çok yüksek performanslı olmayan oyunlar orta dereceli oyunlar. Orta grafikli olan oyunlar demeyi istemiştim.

@He stole my money Forumda 7700XT ile sorun yasayani gordum. Ben kendi kartim icin konusuyorum. Adrenalin gercekten garip bir uygulama buna katiliyorum. NVIDIA alip sorun yasama ihtimalinin de oldugunu goz ardi etmemek lazim.

hocalarım kıymetli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Üst yorumda yazdığım mesajıma istinaden dönüş yaparsanız memnun olurum. Saygılarımla.

Son düzenleme:
Güç kaynağı ile SSD'yi değiştirin.

SSD
Sizin attığınız DRAM'siz ve QLC tipi. Benim attığımda hem DRAM var, hemde TLC.

PSU
Attığınız MSI markası olsada, en dandirik MSI PSU'lardan biri.

Sadece ekran kartını 2. el düşünür müsün 11k ya 6900 XT'ler var öneririm 3090 gücünde neredeyse.

Eğer bütçe yetiyorsa.

Her türlü bunu alman daha mantıklı hocam pişman olmazsın RTX 4070 performansında hatta yerine göre daha iyi performans alabilirsiniz. AMD renderda iyi değil ama oyun için çok daha mantıklı 2K da bile kullanırsınız. Hatta 2K daha mantıklı.

Size bir tablo atayım ekran kartları konusunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241129_193747_Chrome.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 23
Hocam pek anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…