Nvidia web driver 346.03.06f01 Grafiksel sorun

Inject Intel seçiliymiş. Kapatıyorum bunu. Kullanmıyorum onboard olanı zaten? Arguments de sadece dart=0 var. nvda_drv=1 deneyeceğim şimdi

nvda_drv=1 işaretli olmazsa NVIDIA Web Driver çalışmaz. Config içinde nv_disable=1 komutu varsa bunuda kaldır. Ve Menü bar-> NVIDA ikonuna tıklayarak öntanımlı GPU sürücüsünün NVIDA olduğundan emin ol.

Bir şey değişmedi. Bir de yaptığım değişiklikler bir şeyi değiştirmiyor hissi alıyorum. Mesela otomatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

Paylaştığın Ekran görüntüsüne göre OS X kartını tanımış. (Menü bar saydam ve sistem bilgisinde doğru okunuyor) Normal kullanımda sıkıntı var mı peki?
Photoshop içinden grafik performans ayarlarını kontrol ettin mi?

Oynadığın oyunda siteye girdiğinde sana grafik hızlandırma ile ilgili bir ileti çıktı mı? Eğer böyle bir ileti aldıysan bunu aktif ettin mi? Ayrıca şu program ile GPU aktif olup olmadığını kontrol et.
OpenGL Extensions Viewer on the Mac App Store

OnyX yüklediniz mi? Değişiklik yaptığınız zaman bazı değişiklikler, disk izlenceleri onarılmadan değişmez...

Yükledim. Ne yapacağım burada tam olarak?

-Evet kartı tanımadan önce çözünürlük zaten 1280x1024 gibi bir şeydi. Çok kötüydü grafikler falan.
-Evet, photoshop performance ayarlarını kontrol etmiştim.
-Haxball'a gelirsek yine evet. Grafik hızlandırma değil de donanım hızlandırma (Hardware acceleration) vardı. Kapattığımda daha uzun süre kasmadı. Açıkken kasma çabuk başlıyor.

Son düzenleme:
Resimlere göre konuşursak bir sorun yok. OS X kartını tanımış, Web Driver doğru kurulmuş. Normal kullanımda sıkıntı yoksa (film izlerken herhangi bir grafik işlemci kullanan program ile) sorun;
SMBIOS değiştirebilirsin ancak hatırladığım kadarıyla sen daha önce iMessage konusu açmıştın. iMessage erişimini kaybetme riskin var.
Photoshop tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
NVIDIA Web Driver kurulumunu tekrar yapabilirsin.

Yükledim. Ne yapacağım burada tam olarak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradaki videoda Automation var ona tıkla sadece, yuvarlak mavi içinde siyah ok olan play tuşuna benzer.. Sadece o yeterli olacaktır... Altta Execute'ye tıklamayı unutma

Teknik olarak hepsini yaptım. İşletim sistemini yeniden kurunca hepsi yeniden yapıldı. Önceki kurulumdan farklı değil sonuçlar.
Photoshop penceresini böyle sürükleyip salladığımda gidiyor o lekeler.
(Bir kaç bölüm dizi izledim sıkıntı yoktu. Bir kere ses ile görüntü uyuşmazlığı olmuştu ama başka bir şeyden de olabilir. İnternetim çok kötü. 3 Mbps ye 7 cihaz bağlı her zaman. )

Tamam yapacağım. Otomatik bootu ayarlarda başlangıç diskini seçtiğimde uyguluyor 1 seferlik. Sonra yine otomatik boot yok oluyor..

Sizin sorununuz clover-genconfig ile ilgili. genconfig dosyasını açıp DSDT.aml ile SSDT.aml ilgili girdileri silin. EFI bölümündeki congfig.plist girdilerini ekleyin. genconfig üzerinde donanıma ait bölümleri silmeyin. Sadece ekleme yapın. Ethernetle ilgili olarak kext yeniden yükleyin. genconfig dosyasına sistemi kurduğunuz harddiskin ana dizininden ulaşabilirsiniz.

/usr/local/bin/clover-genconfig >config.plist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…