Nvidia web driver 346.03.06f01 Grafiksel sorun

Batuhan Apatay Makinenin anakartı (motherboard) nedir?

MSI Z97 Gaming 5.

clover-genconfig, config plist ve config-backup.plist dosyalarınızın yedeğini USB belleğe alın sistem harddiskinin içinde olmasın. Bunları yükleyip, sistemi yeniden başlatın.
clover.zip

Bakacağım.
Edit; bir şey değişmedi. (Inject Nvidia sistemin açılmamasına neden oluyor. Kapadım. Sonuç aynı idi her şeyde).

Son düzenleme:
[SUCCESS] MSI Z97 Gaming 5 - i5 4690k - Clover Burada senin makine benzerine kurulum var clover ayarlarına bir bak belki gözüne çarpan birşey olur...

Biliyorum baktım ona zaten. iMac 14.2 seçme sebebim falan bu konu.

Bir de bir şey sorucam. Bu hdd kendi çalışıyor duruyor gibi oluyor yerli yersiz. Ses geliyor bazen. (Uykudan uyandığında birden okumaya başlar ya o ses). PC de kasıyor bunu yaptığında. Şu an sürekli bi HDD sesi var ama aktiflik ışığı yanmıyor öyle çok kullanıyormuş gibi. Bunu yaptığında haxball falan kasıyor. Bu nedendir?

Tek çözüm makul bir SSD'ye geçmek... Bunun dışında daha sessiz olmasını istiyorsan, laptop harddiski takabilirsin ben öyle yaptım... 3,5 inch'lik hardiskten çıkan ses gece vakti uğultu oluyor... Laptop harddiski tak, sesten kurtul... 7200Rpm bulursan gayet hızlı...

Son düzenleme:
Tek çözüm makul bir SSD'ye geçmek... Bunun dışında daha sessiz olmasını istiyorsan, laptop harddiski takabilirsin ben öyle yaptım... 3,5 inch'lik hardiskten çıkan ses gece vakti uğultu oluyor... Laptop harddiski tak, sesten kurtul... 7200Rpm bulursan gayet hızlı...

3 tane disk takılı. Dosyalar için mecbur HDD kullanıyorum. Sistem SSD de. Dosyalar için kullandığım HDD sistemi kastırmaması gerekiyor normalde. Bi bug gibi bişi varmış gibi ama.. Şu an yok sıkıntı.

Yok haxball oynamak imkansız. En sonunda sileceğim tüm mac i sırf bu yüzden :/

Dostum ekran kartıyla ilgili benzer bir problemim vardı benimde photoshop bu hataları veriyor, illustratorda sürekli crash oluyordu. nvidia web driver'ı indirdikten sonra OS X Default Graphics Driver'ı seçtim sanırım bu durum web driver'ı etkisiz hale getiyor ama hem ekran kartı problemi ortadan kalktı hemde photoshop düzgün çalışmaya başladı. Garip farkındayım ama denemesi bedava

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı