Photoshoptaki o çizgiler oldukça enteresan, Ekran kartı driverlarında problem olduğunda genellikle büyük ebatlı bir dosyaya zoom yaptığında abuk sabuk renklerde mozaikler oluşturuyor. Photoshop crack li mi ? Crackli bir Cs6'da benzer şeyler yaşıyordum ben hd 3000 ekran kartı olan bir 13 inch macbook pro'da. Uzunca bir süre ekran kartı nedeniyle diye düşündüm. Daha sonra farkettim ki Crack'den miş. Gerçi sistemi yeni yüklemişsin muhtemelen deneme sürümü kullanıyorsundur.
Photoshop performance ayarlarında varsa (bazen çıkmıyor) Gpu Accelator'ü kapatıp bir dene. Oda olmadı gpu kullanımını tamamen bir kapat. Elindeki ekran kartıyla bunları kapatmak hoş değil biliyorum ama bir deneyelim. Belkide mesele ekran kartı ile ilgili değildir sonuca göre yeniden araştırma yaparız.
Ekleme:
Dostum şimdi geriye dönük konuyu okudum, sanırım bunları daha önce denemişsin, bir de sorunun hemen başlamıyor bir süre sonra başlıyor sanırım. Acaba diyorum ki bir şekilde ekran kartı olması gerekenden fazla mı ısınıyor. Kontrol ettin mi? ben konuda gözümden kaçırmış olabilirim.