Çözüldü NVIDIA web helper dosyası virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gellert

Hectopat
Daha fazla  
Görev yöneticisinde dolaşırken bir sürü NVIDIA uygulaması gördüm, virüs olacağından şüphelenip hepsini teker teker kontrol ederken böyle dosyalar ile karşılaştım. Pek emin değilim ancak dosya isimleri virüs gibi geldi.
C:\program files (X86)\nvıdıa Corporation\NvNode bu dosya konumunda buldum virüsleri. Artı olarak NVIDIA web Helper'ı VirusTotal'de tarattığım zaman node.exe olarak çıkıyor, yanlış bilmiyorsam doeneriumda böyle çalışıyordu.

Virüstotal

Dosya Ekleri

• 5c1vng0.png
    5c1vng0.png
    158,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görev yöneticisinde dolaşırken bir sürü NVIDIA uygulaması gördüm, virüs olacağından şüphelenip hepsini teker teker kontrol ederken böyle dosyalar ile karşılaştım. Pek emin değilim ancak dosya isimleri virüs gibi geldi.
C:\program files (X86)\nvıdıa Corporation\NvNode bu dosya konumunda buldum virüsleri. Artı olarak NVIDIA web Helper'ı VirusTotal'de tarattığım zaman node.exe olarak çıkıyor, yanlış bilmiyorsam doeneriumda böyle çalışıyordu.

Virüstotal

GeForce Experience ile alakalı virüs değil.

Virüstotal

GeForce Experience ile alakalı virüs değil.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı