NVIDIA whisper mod kapatılmadan oyun grafikleri nasıl değiştirilir?

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
Merhaba arkadaşlar, NVIDIA denetim masasında bazı oyunlar FPS kilitliyor. Sebebi ise whisper mod aslında güzel bir yöntem hem laptop ısınmıyor hem de grafik ayarlarını isteğim gibi yükseltebiliyorum. Ekran kartım da işlemcim de ısınmıyor bu sayede. Yalnız bazı oyunların denetim masasında ayarları kilitli oyun içinde de farklı ayarlar yaptırmıyorlar whisper mod açık olduğu için. Bu durum can sıkıyor. Optimize uygulamasını da kaldırmak istemiyorum çünkü whisper mod laptop için can diye bileceğim ölçüde olmazsa olmazı. Nasıl çıkacağım bu işin içinden?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-27 231553.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-27 231553.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 478
  • Ekran görüntüsü 2022-08-27 231619.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-27 231619.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 369
  • Ekran görüntüsü 2022-08-27 231645.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-27 231645.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 486
Whisper mod bende de var. Fakat kullanmıyorum ilallah ettim. Çünkü oyunları 60FPS'e sabitliyor laptopumun ekranı ise 144Hz ve bu yüzden o akışı hissemediğim için kapandım bunu whister mod açık iken 144FPS'e sabitleme olayımız var mı? Çünkü oyun içinde 144'e sabitledim V-Sync falan da açtım ama gene 60FPS sabitti whisper mod yüzünden siz biliyor musunuz acaba merak ettim de.

Whisper mod bende de var. Fakat kullanmıyorum ilallah ettim. Çünkü oyunları 60FPS'e sabitliyor laptopumun ekranı ise 144Hz ve bu yüzden o akışı hissemediğim için kapandım bunu whister mod açık iken 144FPS'e sabitleme olayımız var mı? Çünkü oyun içinde 144'e sabitledim V-Sync falan da açtım ama gene 60FPS sabitti whisper mod yüzünden siz biliyor musunuz acaba merak ettim de.

Nvidia denetim masasından fps yükseltebilirsin. Ben 120 ye çekiyorum genelde.

Sağ tık Nvidia denetim masası - 3D ayarların yönetimi - Program ayarları sekmesinde oyunu bulun orada aşağı doğru inince Whisper mod var karşısında fps değeri yazar onu artır.

Arkadaşın konusunu işgal etmeyelim, pek hoş olmadı kendisinden özür diliyorum.

Sağ tık NVIDIA Denetim Masası - 3D ayarların yönetimi - program ayarları sekmesinde oyunu bulun orada aşağı doğru inince whisper mod var karşısında FPS değeri yazar onu artır.

Haklısınız özür dileyerek son bir şey sormak isterim. Bu whisper modun tam olarak laptopuma ve performansıma ısı durumuna olan etkisi nedir acaba açıklayıcı şekilde söyleme imkanınız varsa dinlemek isterim (arkadaşın gönderisi en azından hem bilgi akıyor hem de yukarı çıkıyor aslında :))

Sağ tık NVIDIA Denetim Masası - 3D ayarların yönetimi - Program ayarları sekmesinde oyunu bulun orada aşağı doğru inince Whisper mod var karşısında FPS değeri yazar onu artır.

Whisper mod bir laptop için olmazsa olmaz yalnız bazı oyunlar sanırım optime edilmediği için denetim masasında fotoğrafta ta da olduğu gibi FPS değerini yükseltemiyorum oyun içindede yükselmiyor sebebi acaba bu yazılama güncelleme gelmediğinden dolayı olabilir mi çünkü burada aktif gözükmüyor ama denetim masasında whisper çoğu oyunda geçerli teşekkürler şimdiden tek isteğim yük grafikler daha az ses ve ısınma onun içinde tek adres whisper mod.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-27 234946.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-27 234946.png
    843,4 KB · Görüntüleme: 499
Whisper mod bir laptop için olmazsa olmaz yalnız bazı oyunlar sanırım optime edilmediği için denetim masasında fotoğrafta ta da olduğu gibi FPS değerini yükseltemiyorum oyun içindede yükselmiyor sebebi acaba bu yazılama güncelleme gelmediğinden dolayı olabilir mi çünkü burada aktif gözükmüyor ama denetim masasında whisper çoğu oyunda geçerli teşekkürler şimdiden tek isteğim yük grafikler daha az ses ve ısınma onun içinde tek adres whisper mod.)

Hocam attığınız görselde whisper mod gözükmüyor battery Boost mu yoksa :( aynı zamanda whisper mod bende kapalı ve denetim masasında program ayarlarında hiçbir oyunda whisper mod ibaresi göremedim. Whisper modu Experience'tan açıktan sonra mı geliyor Denetim Masası'na acaba?

Hocam attığınız görselde whisper mod gözükmüyor battery Boost mu yoksa :( aynı zamanda whisper mod bende kapalı ve denetim masasında program ayarlarında hiçbir oyunda whisper mod ibaresi göremedim. Whisper modu Experience'tan açıktan sonra mı geliyor Denetim Masası'na acaba?
whisper mod sadece bir kez gözüktü gefors yazılımında aktif ettikten sonra sadece denetim masasında fps artışının orada görüyorum yazısını ama ki gefors yazılımında aktif değil gözüküyor hatta oyun optimesine girdiğimde whisper mod bu oyun için aktif yazıyor hadi diyelim ki öyle arkadaş madem sadece optime ettiğin ayarladıgın oyunları çalıştırıyorsun böyle optimeye almadığın oyunların ayarlarını denetim masasından neden değiştirmiyorsun keşke nvidia ekran kartı almasaydım ! işlemcisinden tut herşeyi amd asus yapıcaktın bitircektin olayı !

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-27 235123.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-27 235123.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 522
Whisper mod sadece bir kez gözüktü gefors yazılımında aktif ettikten sonra sadece denetim masasında FPS artışının orada görüyorum yazısını ama ki gefors yazılımında aktif değil gözüküyor hatta oyun optimesine girdiğimde whisper mod bu oyun için aktif yazıyor hadi diyelim ki öyle arkadaş madem sadece optime ettiğin ayarladıgın oyunları çalıştırıyorsun böyle optimeye almadığın oyunların ayarlarını Denetim Masası'ndan neden değiştirmiyorsun keşke NVIDIA ekran kartı almasaydım! İşlemcisinden tut her şeyi AMD ASUS yapacaktın bitircektin olayı!

Vallahi ben NVIDIA ve Intel'ciyim kral AMD vs. bana hitap etmiyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı