NVIDIA whisper mod kapatılmadan oyun grafikleri nasıl değiştirilir?

Arkadaşlar Whisper mode denilen şey fps sınırı. Riva tunerden fps sınırı atamanız daha sağlıklı olacaktır. Geforce experience kullanmanızı önermem.

Geforce experience bu yazılım başlı başına sıkıntı gerçekten sırf bu yüzden ekran kartımı bile değiştirmek istiyorum ama şöyle birşey varki whisper mode bilgisayarı çok sessiz ve ekran kartına ısı bindirmeden ve işlemciye yük bindirmeden çalışıyor bu da çok ilğinç bir olay riva tuner i hiç kullanmadım

Geforce experince'yi bir kaç kez denemiştim. Oyun ayarlarımla kafasına göre oynuyor, güya performans ayarı yapıyor ama kendi yaptığım ayarlar hep daha iyi performans veriyor. Gereksiz yere arkaplanda çalışan işlevsiz bir yazılım. Fanların sakinleşmesini istiyorsanız Riva tuner'den fps sınırı yapın. Nvidia ekran kartı sürücüsünde de sınırlama var ancak Rivadaki daha stabil frametime veriyor. Oyun ayarlarınızı da düşüğe çekin. Zaten Whisper mode bunu yapıyor. Ayrıca zaten fps sınırı yapacağınız için Throttlestop ile işlemci turbosunu kapatın mis gibi olur. Siz bunları yaptıkça ekran kartı ve işlemci ısıları düşecek fanlar da yavaşlayacaktır zaten. Geforce experience'nin büyü falan yapıp laptobu soğuttuğu yok. Eğer bunlardan sonra ısılar düşmüyorsa bakım yapma vakti gelmiştir.

Geforce experince'yi bir kaç kez denemiştim. Oyun ayarlarımla kafasına göre oynuyor, güya performans ayarı yapıyor ama kendi yaptığım ayarlar hep daha iyi performans veriyor. Gereksiz yere arkaplanda çalışan işlevsiz bir yazılım. Fanların sakinleşmesini istiyorsanız Riva tuner'den fps sınırı yapın. Nvidia ekran kartı sürücüsünde de sınırlama var ancak Rivadaki daha stabil frametime veriyor. Oyun ayarlarınızı da düşüğe çekin. Zaten Whisper mode bunu yapıyor. Ayrıca zaten fps sınırı yapacağınız için Throttlestop ile işlemci turbosunu kapatın mis gibi olur. Siz bunları yaptıkça ekran kartı ve işlemci ısıları düşecek fanlar da yavaşlayacaktır zaten. Geforce experience'nin büyü falan yapıp laptobu soğuttuğu yok. Eğer bunlardan sonra ısılar düşmüyorsa bakım yapma vakti gelmiştir.
bu söylediğiniz uygulamayı daha önce hiç kullanmadım ek olarak indirmekte sonrasında sıkıntı yaşamak istemiyorum whisper mod aslında bilgisi olmayan kişiler için görüntü ayarlarını düşürüp az da olsa görüntü yükseltsem zaten ısınmazda ses çıkarmazda

O kadarını bilemeyeceğim. Dediğimi yaparsanız ayarlarınıza karışan olmaz. İstediğiniz gibi değiştirirsiniz. Kullanmasıda kolay denemek isterseniz.

O kadarını bilemeyeceğim. Dediğimi yaparsanız ayarlarınıza karışan olmaz. İstediğiniz gibi değiştirirsiniz. Kullanmasıda kolay denemek isterseniz.
denetim masasından bazı oyunların fps ayarlarınıda hallettim şimdi tek tek çözülüyor durumlar geri bildirim yaptığım sürece ilgileniyor nvidia.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı