NVIDIA X Server Settings Çalışmıyor

drmstafaa

Hectopat
Yer
Ankara-Eskişehir
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Dün normal bir şekilde çalışan NVIDIA sürücüsü, bugün boş ekran vermeye başladı. İnternetten biraz araştırdım ama ne yapacağımı pek anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dağıtım Linux Mint Xfce 20.1,
drmstafaa@drmstafaa-320:~$ nvidia-smi NVIDIA-SMI has failed because it couldn't communicate with the NVIDIA driver. Make sure that the latest NVIDIA driver is installed and running.
drmstafaa@drmstafaa-320:~$ nvidia-settings ERROR: NVIDIA driver is not loaded ERROR: Unable to load info from any available system (nvidia-settings:1885): GLib-GObject-CRITICAL **: 11:35:47.247: g_object_unref: assertion 'G_IS_OBJECT (object)' failed ** Message: 11:35:47.252: PRIME: No offloading required. Abort ** Message: 11:35:47.252: PRIME: is it supported? no

images.png
Çözmeye hiç uğraşmadım. Yeniden Linux Mint kurdum. Aynı sorunla yeniden karşılaşırsam Windows 8.1'e geçerim artık.

Son düzenleme:
Aşağıdaki komutların çıktılarını paylaş bakalım. Çıktıları resim olarak değil, foruma yapıştırarak paylaşın. Ya da çıktıların tamamını şuraya yapıştırarak paylaşabilirsin. Ubuntu Pastebin

Kod:
inxi -SGMaxx
dpkg -l | grep nvidia
ubuntu-drivers list
dkms status
nvidia-prime query
cat /var/log/gpu-manager*

Aşağıdaki komutların çıktılarını paylaş bakalım. Çıktıları resim olarak değil, foruma yapıştırarak paylaşın. Ya da çıktıların tamamını şuraya yapıştırarak paylaşabilirsin. Ubuntu Pastebin

Kod:
inxi -SGMaxx
dpkg -l | grep nvidia.
ubuntu-drivers list.
dkms status.
nvidia-prime query.
cat /var/log/gpu-manager*

Hocam tekrardan Linux Mint kurdum. Yine de teşekkür ederim. Tekrar sıkıntı çıkarsa buraya atarım ya da yeni konu açarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı