NVIDIA yeni driver geldi!

456.38'de GTX 1060 6 GB ile Battlefield 1'de inanılmaz stabilite problemleri yaşadım anlık kullanım düşmelerinden dolayı FPS droplar çok fazlaydı bundan dolayı 446.14 sürümünü kullanıyordum bakalım bu sürüm nasıl olmuş.

Aynı sorunu BF5'te yaşamıştım. Yeni güncelleme ile sorunum çözüldü.
 
Hahahahah. NVIDIA bir önceki driverında performans düşüşü yaşatmıştı bazı kartlara düzeltmiştir belki @Lockheed hocam yaşamıştı. Ona sormak lazım performans konusunu.
Biraz erken olacak söylemek için sanırım ama, gece güncellemeyi attım ve cod warzone'a girdim. Daha bir akıcı geldi oyun gözüme fps aynı olmasına rağmen. Bilemiyorum belki de yanılıyorumdur. :)
 
Son düzenleme:
Biraz erken olacak söylemek için sanırım ama, gece güncellemeyi attım ve CoD Warzone'a girdim. Daha bir akıcı geldi oyun gözüme FPS aynı olmasına rağmen. Bilemiyorum belki de yanılıyorumdur. :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim akıcılık arttı bende de. Yalnız değilmişim umarım dev error hataları da giderilmiştir. Bıktım 6068 donmalarından. :)

Hocam bende birazdan Fortnite indireceğim RTX kullanacağım.
 
Hocam bende birazdan Fortnite indireceğim RTX kullanacağım.

Umarım memnun kalırsınız siz de. 'Reflex' diye bir şey gelmiş bir de onunla ilgili bu driver sanırım. Görüntü gecikmesini azaltacaklarını iddia ediyorlar.

Sonuçları paylaşacağım en yakın sürede hocam.
Önceki sürücüde sıkıntı yaşayanlar bu sürücüye iç rahatlığıyla geçebilir. Fortnite'ta normal seviyedeki FPS'ye geri döndü. Ve garip bir şekilde CoD Warzone'da normalinden 10 FPS fazla alıyorum. Sorun yaşayanlar güncelleyebilir.

Warzone'da belki işlemciye binen aşırı yükü falan düzeltmişlerdir bakmak lazım Benchmark'lara başka oyunda 100 FPS aldığımdaki akıcılıkla bu oyunda aldığım 100 FPS'deki akıcılık aynı değildi düne kadar. Driver'dan sonra biraz daha akıcı oynuyorum gibime geldi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı