18 Mayıs 2015 Mesaj: 11 Merhaba arkadaşlar, Nvidia ekran kartı kullananlara iyi bir haberim var, bildiğim kadarıyla neredeyse tüm nvidia ekran kartlara yeni sürücü güncellemesi geldi, Nvidia Experience yazılımından veya Nvidia'nın sitesinden kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla...
Merhaba arkadaşlar, Nvidia ekran kartı kullananlara iyi bir haberim var, bildiğim kadarıyla neredeyse tüm nvidia ekran kartlara yeni sürücü güncellemesi geldi, Nvidia Experience yazılımından veya Nvidia'nın sitesinden kontrol etmenizi öneririm.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mayıs 2015 #2 Sürücü buradan indirilebilir: Drivers | GeForce
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #3 Bu sürücü The Witcher 3 sürücüsü mü yoksa başka bir şey mi?
KS KS GokayB Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Makaleler 2 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #4 AEmirhan dedi: Bu sürücü The Witcher 3 sürücüsü mü yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Güncelleme açıklamasını görmemişim yazan yazı bu : Game Ready Best gaming experience for The Witcher 3: Wild Hunt, including support for SLI Technology and GeForce Experience 1-click optimizations
AEmirhan dedi: Bu sürücü The Witcher 3 sürücüsü mü yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Güncelleme açıklamasını görmemişim yazan yazı bu : Game Ready Best gaming experience for The Witcher 3: Wild Hunt, including support for SLI Technology and GeForce Experience 1-click optimizations
Reaksion Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 122 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #5 Arkadaşlar ben sürücüyü kur dediğimde bu hatayı alıyorum, Kaç kere denediysem olmadı bu hatayı alan veya çözümünü bilen var mı ? Dosya Ekleri safsdfsd.jpg 84,3 KB · Görüntüleme: 310
Arkadaşlar ben sürücüyü kur dediğimde bu hatayı alıyorum, Kaç kere denediysem olmadı bu hatayı alan veya çözümünü bilen var mı ?
KS KS GokayB Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Makaleler 2 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2015 #6 Reaksion dedi: Arkadaşlar ben sürücüyü kur dediğimde bu hatayı alıyorum, Kaç kere denediysem olmadı bu hatayı alan veya çözümünü bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir hata almadım ancak size önerim bunu yeni bir konu olarak açın daha iyi yardımcı olacaklardır.
Reaksion dedi: Arkadaşlar ben sürücüyü kur dediğimde bu hatayı alıyorum, Kaç kere denediysem olmadı bu hatayı alan veya çözümünü bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir hata almadım ancak size önerim bunu yeni bir konu olarak açın daha iyi yardımcı olacaklardır.
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #7 Yeni sürücü ile The Witcher 3'e performans artışı gelmiş.
KS KS GokayB Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Makaleler 2 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2015 #8 SysrQ# dedi: Yeni sürücü ile The Witcher 3'e performans artışı gelmiş. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyuna gelmiş.
SysrQ# dedi: Yeni sürücü ile The Witcher 3'e performans artışı gelmiş. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyuna gelmiş.
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #9 GokayB dedi: Çoğu oyuna gelmiş. Genişletmek için tıkla... Wild Hunt ve The Witcher 3 yazıyor, yanlış mı bakıyorum?
GokayB dedi: Çoğu oyuna gelmiş. Genişletmek için tıkla... Wild Hunt ve The Witcher 3 yazıyor, yanlış mı bakıyorum?
KS KS GokayB Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 75 Makaleler 2 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2015 #10 SysrQ# dedi: Wild Hunt ve The Witcher 3 yazıyor, yanlış mı bakıyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim isimleri yazmasa bile benim oynadığım oyunlarda fps artışı gözlemledim.
SysrQ# dedi: Wild Hunt ve The Witcher 3 yazıyor, yanlış mı bakıyorum? Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim isimleri yazmasa bile benim oynadığım oyunlarda fps artışı gözlemledim.