nVidia | Yeni 332.21 WHQL Sürücüsü Neler Getiriyor ?

Bende bir hevesle indirdiydim ama... Hevesim kursağımda kaldı :D

Neyse 322.34'de FPS konusunda iyileştirmeler var. Bir tek HD Audio sorun yarattı bende. Oda geçer herhalde.. Bu arada System Tray simgesini değiştirmiş nVidia bilginiz olsun :)

Ben kendimi bildim bileli bu güncellemeleri sevmem. Ya yapıyorsan tam yap ya da hiç yapma ilkesi var bende. Güncelleme gelince her şeyi bozuyor. Bu arada aynı güncellemeyi indiriyorum, kuruyorum, yeniden başlatıyorum sonra birdaha geliyor aynı güncelleme. Bu yüzden nVidia'yı sevmiyorum. AMD kurban olayım sana. Sende olmasan ne yaparım? :D En yakın zamanda AMD'ye geçeceğim.

Ben mecbur HD Audio'nun eski sürümünü kurdum. Şunu halletsinler sonra tekrar kuracağım. Stereo Karışımı ayarını bozdu :S Neyse ki eski sürüm kurtardı da öyle kullanıyorum. Bu arada 322.32 770'de Fraps açık iken fark edebileceğiniz FPS artışı sundu. Çoğu oyunda yaklaşık +7 +8 FPS artışı meydana geldi. Birde bahsedilen oyunun hangi ayarı full oluyorsa onu açtık tuttuğum halde :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı