18 Mayıs 2015 Mesaj: 11 Merhaba arkadaşlar, Nvidia ekran kartı kullananlara iyi bir haberim var, bildiğim kadarıyla neredeyse tüm nvidia ekran kartlara yeni sürücü güncellemesi geldi, Nvidia Experience yazılımından veya Nvidia'nın sitesinden kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla...
Merhaba arkadaşlar, Nvidia ekran kartı kullananlara iyi bir haberim var, bildiğim kadarıyla neredeyse tüm nvidia ekran kartlara yeni sürücü güncellemesi geldi, Nvidia Experience yazılımından veya Nvidia'nın sitesinden kontrol etmenizi öneririm.
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #11 GokayB dedi: Hayır demek istediğim isimleri yazmasa bile benim oynadığım oyunlarda fps artışı gözlemledim. Genişletmek için tıkla... Tabiki, ben de nVidia'nın yazdığı şeylerden bahsediyordum. Teşekkürler.
GokayB dedi: Hayır demek istediğim isimleri yazmasa bile benim oynadığım oyunlarda fps artışı gözlemledim. Genişletmek için tıkla... Tabiki, ben de nVidia'nın yazdığı şeylerden bahsediyordum. Teşekkürler.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #12 Bu sürücü 18'inde çıkmış sanırım ayın ben bunu kurduğumda aygıt yöneticisinde sürücü tarihi 11 Mayıs gözüküyor, acaba bu bir sorun mu?
Bu sürücü 18'inde çıkmış sanırım ayın ben bunu kurduğumda aygıt yöneticisinde sürücü tarihi 11 Mayıs gözüküyor, acaba bu bir sorun mu?