NVIDIA yeni uygulamasına geçilir mi?

Genelde optimizasyon yapmıyorum kapatıyorum gereksiz halihazırda zaten grafikleri hep Ultra ve grafikleri düşürmeyen ayarları kısıyorum biraz her bastığımda yükselt seçeneği geliyor biraz can sıkıcı aslında pek fark yoksa sıkıntısı yoksa geçerim.
Geçin hocam, bu arada nvidia denetim masasından grafikleri düşürmek ya da yükseltmek performans artırmaz.

GeForce Experience daha fazla yapıyor, benim çalışan RDR2'yi bozmuşluğu var.

Şu an RDR2 oynuyorum oyunda uzaklarda bozulma var canımı sıkıyor uzaklar bulanık duruyor onun hakkında da bir konu açacağım TAA yüksek DLSS kapalı 2K da yakınlar net uzaklar bulanık can sıkıcı.

Geçin hocam, bu arada NVIDIA Denetim Masası'ndan grafikleri düşürmek ya da yükseltmek performans artırmaz.

Şimdi yükseltiyorum bakalım nasıl olacak.

Şimdi yükseltiyorum bakalım nasıl olacak.
Hocam bununla alakalı bir video izlemiştim, işte gerçekten her videoda bahsedildiği gibi denetim masası ayarları işe yarıyor mu diye. Bazıları sadece grafikleri bozuyor ve hiçbir fps katkısı bile olmuyor. Yeni oyunlar artık nvidia denetim masasına göre hareket etmiyor zaten. Default ayarlarda tutmanız yeterli, dikey eşitlemeyi kapatabilirsiniz ama eğer fps'in sabit olmasını sevmiyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı