NVIDIA'nın kendi kaynak izleyicisi var mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam, RX 580'den RTX 3060'a geçiş yapacağım.
AMD'nin Radeon yazılımı ile CTRL+Shift+O kısayoluyla oyundayken sol üstte küçük şekilde FPS değerimi, GPU ve CPU kullanımını, RAM kullanımını, sıcaklıkları vs görüntüleyebiliyordum. Açıkçası oyun içinde böyle bir kısayolla bunlara erişebilmek güzel oluyordu 3. parti bir program kullanmadan.

NVIDIA'nın kendi yazılım programında böyle bir kaynak izleyici bulunuyor mu acaba?

Neden 3. parti program kullanmak istemiyorsunuz MSI Afterburner gayet güzel bir program. Kısayol atayarak tek tuşla açıp kapatabilirsiniz.
Bkz:
d.png

Neden 3. parti program kullanmak istemiyorsunuz MSI Afterburner gayet güzel bir program. Kısayol atayarak tek tuşla açıp kapatabilirsiniz.
Bkz:
Bunun yazıları biraz büyük geliyor bana, oyunu engelliyordu diye hatırlıyorum. Muhtemelen ölçek ayarı vardır tabii. Kart geldiğinde mecbur bunu deneyeceğim zaten, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı