Nvlddmkm.sys hatası

İşletim sistemi
Windows 10

SBVergil

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/12xVb_YwBdYz820N8accdi9tuvM0-H-AA/view?usp=drivesdk
RAM
8x2gb ddr4
Ekran kartı
Gtx 1050ti 4gb
Anakart
Asrock A320M DGS
İşlemci
Ryzen 3 1200
Birkaç haftadır sorun yaşıyorum ilk yaşadığımda yaptığım araştırmada driverlar ile alakalı olabileceğine dair birkaç yazı görmüştüm o yüzden direkt kesin çözğm olması için format attım ama hala aynı sorun devam ediyor. Bugün 3 kez yaşadım 2'sinde oyunda 1'inde ise özel bir şey yapmıyordum. Discord'da yazışıyordum sadece. Bir de mavi ekran aldıktan sonra ve bazen de bilgisayarı çalıştırırken BIOS dahil olmak üzere hiçbir şey gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri güncelle. Mümkünse DDU ile kaldır geri kur.
Sisteme takılı konsol var ise (PS kolu, Xbox kolu...) Çıkartın.
Chipset güncelleyin.
BIOS güncelle.

Kol sorun yaratıyor diye endişelenmiştim çünkü Xbox kolu ile BSoD yaşayan kişiler varmış.
Sürücüleri zaten daha geçen format atıp yüklemiştim ama yine de bir DDU ile kaldırıp kurdum ve chipsetide güncelledim alakası var mı bilmiyorum ama bugün hiç çökmedi. Wallpaper Engine çok fazla işlemci kullanıyordu 3 defa art arda çökmesin sebebi oydu diye tahmin ediyorum bu sabah silmeden önce de 2 defa çöktü güvenli modda başlatıp sildim. Yeni bir wallpapera geçiş yapmıştım o yüzden çok kullanıyordu sanırım ama arka planda çalışmaması lazım o yüzden emin değilim sorun o muydu değil miydi?
Dediğim gibi bugün bir çökme yaşamadım sürücüleri güncelleyip Wallpaper Engine'yi sildikten sonra. Yardımın için teşekkür ederim.

Bugün tekrar aynı sorun ortaya çıktı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı